۱۸۹ مدرسه تا آغاز سال تحصیلی جدید در مشهد ساخته می‌شود

فرماندار مشهد در نشست خبری از تعهد ساخت ۱۸۹ مدرسه در این شهرستان تا آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵ خبر داد و اظهار کرد: از زمان تصویب این طرح تاکنون، ۶۸ مدرسه با مجموع ۵۷۹ کلاس درس ساخته شده و ۴۷ مدرسه دیگر نیز تا پایان شهریورماه تحویل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان رضوی، سید حسن حسینی، فرماندار مشهد در نشست خبری از تعهد ساخت ۱۸۹ مدرسه در این شهرستان تا آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵ خبر داد و اظهار کرد: از زمان تصویب این طرح تاکنون، ۶۸ مدرسه با مجموع ۵۷۹ کلاس درس ساخته شده و ۴۷ مدرسه دیگر نیز تا پایان شهریورماه تحویل خواهد شد.

وی افزود: بخش باقی‌مانده پروژه‌های مدرسه‌سازی نیز بر اساس زمان‌بندی تعیین‌شده و با پیگیری‌های مستمر، به‌تدریج تکمیل و وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد تا بخشی از نیاز شهرستان به فضاهای آموزشی جدید تأمین شود.

فرماندار مشهد با ابراز نگرانی از وضعیت سرانه آموزشی در این شهرستان گفت: سرانه فضای آموزشی در مشهد پایین است و این شاخص در حال حاضر حدود ۴.۵ مترمربع است که نه‌تنها از استاندارد جهانی ۸ مترمربع، بلکه از میانگین کشوری ۵.۵ مترمربع نیز پایین‌تر قرار دارد.

حسینی ادامه داد: پایین بودن سرانه آموزشی می‌تواند در سال تحصیلی جدید، به‌ویژه در برخی مناطق مشهد، به افزایش تراکم دانش‌آموزان در کلاس‌های درس منجر شود و حتی احتمال تشکیل کلاس‌های ۴۰ نفره وجود دارد که این موضوع از نظر کیفیت آموزش و شرایط تحصیل دانش‌آموزان، نگران‌کننده است.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز اظهار کرد: از خیرین درخواست داریم با استفاده از ظرفیت‌های ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم توسعه در زمینه مدرسه‌سازی در کنار مدیریت شهرستان قرار گیرند و با مشارکت حداکثری، برای جبران کسری سرانه‌های آموزشی مشهد همکاری کنند.

فرماندار مشهد تصریح کرد: توسعه فضاهای آموزشی و کاهش تراکم کلاس‌ها نیازمند استفاده هم‌زمان از ظرفیت‌های دولتی، اعتباری، قانونی و مشارکت‌های مردمی است و باید همه ظرفیت‌های موجود برای رفع کمبود فضای آموزشی در این شهرستان به کار گرفته شود.

حسینی در پایان با تأکید مجدد بر نقش خیرین در حل چالش‌های آموزشی مشهد خاطرنشان کرد: بدون همراهی خیرین و استفاده از تمام ظرفیت‌های اعتباری و قانونی، ارتقای سرانه آموزشی و حل بحران کمبود فضای آموزشی در مشهد امکان‌پذیر نخواهد بود و عبور از این شرایط نیازمند اراده، همت و مشارکت جمعی مردم و مسئولان است.

خبرنگار: نرگس زمردی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1316494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha