روابط عمومی‌ها باید پیشگام اطلاع‌رسانی و روایتگری باشند

استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت فعالیت فعال و پیش‌دستانه روابط عمومی‌ها گفت: روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی باید با تقویت ارتباط با رسانه‌ها و خبرنگاران، خدمات و دستاوردهای دستگاه‌ها را به‌موقع، شفاف و مؤثر برای مردم روایت و تبیین کنند.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ منوچهر حبیبی روز شنبه (۴ مهر) در همایش «خانواده روابط عمومی استان کرمانشاه» که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با تأکید بر نقش روابط عمومی‌ها در ارتباط میان مردم و دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: مهم‌ترین وظیفه روابط عمومی‌ها امیدآفرینی و اعتمادسازی است و این مجموعه باید خدمات و اقدامات دستگاه‌ها را به‌موقع و شفاف برای مردم تبیین کند.

وی با بیان اینکه روابط عمومی‌ها باید ارتباط خود را با رسانه‌ها و خبرنگاران تقویت کنند، افزود: رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها درباره نحوه ارتباط و پاسخگویی برخی روابط عمومی‌ها گلایه‌هایی دارند و این ضعف باید اصلاح شود؛ مدیران دستگاه‌ها باید پاسخگو باشند و روابط عمومی‌ها نیز مسئولیت ارتباط مؤثر با رسانه‌ها و خبرنگاران را بر عهده بگیرند.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: بخش عمده ارتباط روابط عمومی‌ها باید با رسانه‌ها، خبرگزاری‌ها و خبرنگاران باشد و این ارتباط باید مستمر و مؤثر تقویت شود، چرا که رسانه‌ها نقش مهمی در انعکاس فعالیت‌ها و خدمات دستگاه‌های اجرایی و ایجاد ارتباط میان مردم و مسئولان دارند.

حبیبی با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق عملکرد دستگاه‌های اجرایی گفت: مردم باید در جریان عملکرد دولت و اقداماتی که در استان انجام شده است قرار بگیرند و هر دستگاه اجرایی باید عملکرد خود را به شکل شفاف برای مردم تشریح کند.

وی روابط عمومی‌ها را به فعالیت پیش‌دستانه در عرصه اطلاع‌رسانی فراخواند و گفت: روابط عمومی باید «تهاجمی، فعال و پویا» باشد، نه اینکه پس از انتشار یک خبر یا شایعه وارد عمل شود؛ بلکه باید پیش از شکل‌گیری مطالبه، موضوعات مرتبط با دستگاه خود را شناسایی و درباره آنها اطلاع‌رسانی و روایت مؤثر کند.

استاندار کرمانشاه همچنین بر پاسخگویی سریع به مطالبات، ایرادات و شبهات مردم تأکید کرد و افزود: نباید اجازه داد یک موضوع روزها و هفته‌ها بدون پاسخ باقی بماند؛ پاسخ روابط عمومی‌ها نیز نباید توجیه‌گرانه باشد، بلکه باید منطقی، واقعی و روشنگرانه باشد.

حبیبی با اشاره به نقش مناسبت‌های ملی و عمومی در اطلاع‌رسانی و ارتباط با مردم گفت: مناسبت‌ها متعلق به یک دستگاه خاص نیست و همه مجموعه مدیریتی استان باید در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مشارکت و برای انعکاس ظرفیت‌ها و اقدامات استان تلاش کنند.

وی با اشاره به برخی اقدامات و دستاوردهای استان در بخش‌های مختلف اظهار کرد: طی یک سال گذشته و با وجود شرایط دشوار، در بخش کشاورزی حدود یک میلیون تن افزایش تولید داشته‌ایم و اقتصاد دانش‌بنیان استان نیز رتبه ششم کشور را کسب کرده است.

استاندار کرمانشاه همچنین به جایگاه استان در نهضت عدالت فضای آموزشی اشاره کرد و گفت: کرمانشاه در این حوزه رتبه دوم کشور را دارد و در شرایط ناترازی انرژی نیز حدود ۳۵۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق استان اضافه شده است.

حبیبی با اشاره به برخی موفقیت‌های استان در حوزه ورزش و تجارت مرزی افزود: در کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی ژاپن، کرمانشاه با ۳۷ ورزشکار بزرگ‌ترین کاروان استانی را داشته و استان در حوزه تجارت مرزی نیز عملکرد قابل توجهی داشته است. همچنین در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، جایگاه استان ۱۱ پله ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بازسازی واحدهای آسیب‌دیده از جنگ گفت: بیش از ۱۵ هزار واحد در استان دچار خسارت شده، اما کرمانشاه در زمینه بازسازی از استان‌های پیشرو بوده است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به فرارسیدن فصل بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، بر نقش دستگاه‌های اجرایی در ایجاد فضای مناسب برای آغاز سال تحصیلی تأکید کرد و گفت: مدیران دستگاه‌ها می‌توانند با حضور در مدارس و دیدار با معلمان و دانش‌آموزان، احترام به جایگاه علم و دانش را به نمایش بگذارند.

حبیبی همچنین بر ضرورت تبیین مفاهیم دفاع مقدس برای نسل جوان تأکید کرد و افزود: در هفته دفاع مقدس باید مفاهیم و ارزش‌های این دوران به زبان مناسب و قابل فهم برای نسل جدید بازگو شود.

وی با اشاره به پیش رو بودن فصل سرد سال و محدودیت‌های موجود در تولید گاز و برق گفت: با توجه به شرایط موجود، صرفه‌جویی و همراهی مردم ضرورت دارد و روابط عمومی‌ها باید در آگاه‌سازی مردم درباره شرایط و ضرورت مدیریت مصرف انرژی نقش‌آفرینی کنند.

استاندار کرمانشاه در پایان با قدردانی از تلاش روابط عمومی‌های استان، این مجموعه را ظرفیتی اثرگذار دانست و بر تداوم نشست‌ها و استفاده از ظرفیت روابط عمومی‌ها برای انعکاس خدمات، افزایش امید و تقویت اعتماد عمومی تأکید کرد.

خبرنگار: سید محمد مهدی حسینی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1319566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha