افزایش حمایت‌های مالی از دانشجویان فنی دانشگاه تهران

بنیاد حامیان دانشکدگان فنی دانشگاه تهران در آستانه سال تحصیلی جدید (۱۴۰۵-۱۴۰۶)، از تصویب بسته جدید حمایتی برای دانشجویان این دانشکده خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بر اساس مصوبه هیأت مدیره بنیاد، مبالغ وام‌های تحصیلی، ازدواج، خرید لپ‌تاپ و همچنین جوایز رتبه‌های برتر به دلیل شرایط تورمی، افزایش قابل‌توجهی یافته است که از مهرماه امسال اجرایی می‌شود.
رضا فرجی‌دانا، مدیرعامل بنیاد حامیان دانشکده فنی، در نامه‌ای رسمی به ریاست این دانشکده، جزئیات افزایش حمایت‌های مالی را ابلاغ کرد.
این مصوبات که با هدف تسهیل شرایط تحصیلی و معیشتی دانشجویان در نظر گرفته شده، شامل موارد زیر است:

  1. تحول در وام‌های قرض‌الحسنه شرافتی: مبلغ کمک‌هزینه تحصیلی (فنی‌یار) با افزایشی چشم‌گیر از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان به ۲ میلیون تومان ماهیانه برای ظرفیت ۲۰۰ نفر در ماه ارتقا یافت. همچنین کمک‌هزینه خرید رایانه همراه (لپ‌تاپ) با افزایش ۱۰۰ درصدی به ۱۰ میلیون تومان (با ظرفیت سه نفر در ماه) و وام ازدواج (پیوند) نیز به مبلغ ۳۰ میلیون تومان (با ظرفیت سه نفر در ماه) رسید.
  2. تشویق نخبگان و رتبه‌های برتر: بنیاد حامیان فنی برای ورودی‌های برتر سال‌های گذشته نیز مبالغ جدیدی را تصویب کرده است. بر این اساس، رتبه‌های ۱ تا ۱۰ کنکور سراسری مبلغ ۵ میلیون تومان، رتبه‌های ۱۱ تا ۵۰ مبلغ ۴ میلیون تومان و رتبه‌های ۵۱ تا ۱۰۰ مبلغ ۳ میلیون تومان به‌صورت ماهیانه دریافت خواهند کرد. همچنین در بخش جوایز (FOE) دانشجویان رتبه اول تا سوم هر رشته مبالغ جوایز به ترتیب به ۵، ۳ و ۲ میلیون تومان افزایش یافت.
  3. هماهنگی با بورس نخبگان دانشگاه تهران: در این ابلاغیه ذکر شده است که با توجه به راه‌اندازی «بورس نخبگان دانشگاه تهران» برای رتبه‌های زیر ۱۰۰ (با مبلغ ۲۰ میلیون تومان ماهیانه)، بنیاد تا زمان فعالیت آن بورس، پرداختی جدیدی برای ورودی‌های سال جاری نخواهد داشت و تمرکز خود را بر افزایش مبالغ ورودی‌های سال‌های پیشین معطوف کرده است.

این حمایت‌ها از ابتدای نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵ (مهرماه) در حساب دانشجویان واجد شرایط اعمال خواهد شد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1320414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha