وزارت کشور فرانسه: بیش از ۱۳۰۰ نفر در تظاهرات سراسری روز شنبه بازداشت شدند

وزارت کشور فرانسه از بازداشت بیش از ۱ هزار و ۳۰۰ نفر در جریان اعتراضات در این کشور در روز گذشته -شنبه- خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، به نقل از آناتولی، وزارت کشور فرانسه امروز -یکشنبه- اعلام کرد که در جریان تظاهرات سراسری روز شنبه، ۱ هزار و ۳۱۴ نفر بازداشت و ۵۳ تن از نیروهای امنیتی نیز مجروح شدند.

به گزارش شبکه خبری «بی‌اف‌ام‌تی‌وی»، این آمار نسبت به نخستین روز اعتراضات در ۱۷ اکتبر - که در آن ۲ هزار و ۶۲۸ نفر بازداشت و ۱ هزار و ۱۴۴ تن از نیروهای امنیتی زخمی شده بودند، کاهش چشمگیری را نشان می‌دهد.

طبق اعلام این وزارتخانه، ۴۱۰ هزار نفر در تظاهرات روز شنبه در سراسر فرانسه شرکت کردند که ۱۱۰ هزار نفر از آنان در پاریس حضور داشتند.

با این حال، اتحادیه‌های کارگری شمار شرکت‌کنندگان در سراسر کشور را نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر برآورد کردند که ۲۵۰ هزار نفر از آن‌ها در پایتخت حضور داشتند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1322721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha