تأکید حجت‌الاسلام مرادپور بر تقارن «علم‌آموزی» و «تهذیب نفس»؛ بسیجی بودن تجسم عینی اخلاق‌مداری و مسئولیت‌پذیری است

در آستانه گرامیداشت هفته بسیج دانش‌آموزی و سالگرد شهادت الگوی جاودانه‌ی نسل نوجوان، شهید محمدحسین فهمیده، جمعی از مسئولان اجرایی، فرماندهان نظامی، فرهنگیان و دانش‌آموزان بسیجی شهرستان ابهر با امام جمعه این شهر دیدار و گفت‌وگو کردند؛ نشستی که در آن بر ضرورت تلفیقِ هم‌زمان پیشرفت علمی با تهذیب نفس، خودسازی و ترویج روحیه مسئولیت‌پذیری در میان آینده‌سازان ایران اسلامی تأکید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز از زنجان؛ به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج دانش‌آموزی و گرامیداشت یاد و خاطره شهید فهمیده، ابراهیمی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر به همراه هیئت همراه، محمدی جانشین فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ابهر، جمعی از فعالان و مسئولان حوزه بسیج دانش‌آموزی، جمعی از فرهنگیان، فرماندهان بسیج دانش‌آموزی مدارس و دانش‌آموزان بسیجی، با حضور در دفتر امام جمعه شهر ابهر، با حجت‌الاسلام والمسلمین مرادپور دیدار کردند.

تأکید حجت‌الاسلام مرادپور بر تقارن «علم‌آموزی» و «تهذیب نفس»؛ بسیجی بودن تجسم عینی اخلاق‌مداری و مسئولیت‌پذیری است

این دیدار ارزشمند با هدف گرامیداشت هفته بسیج دانش‌آموزی، تبیین جایگاه رفیع علم و معرفت در تربیت نسل نوجوان و تأکید بر نقش بی‌بددیل دانش‌آموزان در توسعه و تعالی علمی، اخلاقی و معنوی جامعه برگزار شد.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادپور، امام جمعه شهر ابهر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره قائد شهید امت، شهدای سرافراز ایران اسلامی و به‌ویژه شهادت‌طلبی عارفانه شهید محمدحسین فهمیده، فرارسیدن روز نوجوان و هفته بسیج دانش‌آموزی را به تمامی حاضران و آینده‌سازان کشور تبریک گفت. وی دوران نوجوانی را موهبتی بی‌بدیل و سرمایه‌ای گران‌بها برای بهره‌گیری در مسیر کسب علم، تقویت بنیه‌های ایمانی و پرورش فضایل اخلاقی برشمرد.

امام جمعه ابهر با اشاره به جایگاه محوری علم و دانش در روند رشد و تعالی انسانی اظهار داشت: «انسان برای دستیابی به کمالات وجودی و عبور از موانع، نیازمند علم و دانش است؛ چرا که علم‌آموزی، شالوده اصلی پیشرفت و توسعه همه‌جانبه فردی و اجتماعی محسوب می‌شود.»

تأکید حجت‌الاسلام مرادپور بر تقارن «علم‌آموزی» و «تهذیب نفس»؛ بسیجی بودن تجسم عینی اخلاق‌مداری و مسئولیت‌پذیری است

حجت‌الاسلام والمسلمین مرادپور در بخش دیگری از سخنان خود، با مخاطب قرار دادن صمیمی دانش‌آموزان بسیجی، «علم‌آموزی» و «تهذیب نفس» را دو وظیفه خطیر و دوقلو برای نسل جوان دانست و بر ضرورت توجه توأم با تعادل به رشد علمی و تربیت اخلاقی تأکید کرد.

وی خاطرنشان ساخت: دانش‌آموزان عزیز باید در کنار تلاش مضاعف برای کسب مدارج علمی و موفقیت در عرصه‌های تحصیلی، با همان شدت و حدت برای تقویت مبانی ایمانی، اصلاح رفتار و پالایش شخصیت اخلاقی خود اهتمام ورزند تا شخصیت انسانی آنان به کمال برسد.

امام جمعه ابهر با تأکید بر مقوله مهم خودسازی و مراقبت هوشیارانه از رفتار و کردار در زیست فردی و اجتماعی تصریح کرد: تفکر و عنوان «بسیجی بودن» به یک نام یا برچسب محدود نمی‌شود، بلکه این جایگاه وزین مستلزم التزام مستمر به اخلاق، مسئولیت‌شناسی، تواضع و رعایت ارزش‌های متعالی اسلامی و انسانی است.

تأکید حجت‌الاسلام مرادپور بر تقارن «علم‌آموزی» و «تهذیب نفس»؛ بسیجی بودن تجسم عینی اخلاق‌مداری و مسئولیت‌پذیری است

وی فروتنی و تواضع را از نشانه‌های بارزِ علم نافع و تهذیب نفس برشمرد و با یادآوری این نکته که انسان‌های برخوردار از دانش و فضیلت باید سرچشمه خیر و منفعت برای همنوعان خود باشند، از دانش‌آموزان خواست تا از هرگونه غرور و خودبرتربینی پرهیز کرده و تمام همت خود را معطوف به حرکت پویا در مسیر رشد علمی توأم با اخلاق نمایند.

این دیدار با تأکید بر لزوم حداکثر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر دوران نوجوانی خاتمه یافت. حجت‌الاسلام مرادپور در پایان، نقش دانش‌آموزان بسیجی را در ترویج گفتمان ایثار، مسئولیت‌پذیری جمعی، همدلی و خدمت صادقانه به جامعه بسیار حائز اهمیت دانست و بر لزوم سرمایه‌گذاری فرهنگی روی ارزش‌هایی تأکید کرد که می‌توانند تضمین‌کننده تربیت نسلی آگاه، متعهد، کارآمد و توانمند برای فردای ایران اسلامی باشند.

خبرنگار: علی صالحی

انتهای پیام./

کد مطلب: 1323419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha