کیانوش رستمی بهترین وزنه بردار هفته سوم لیگ شد

کیانوش رستمی وزنه بردار باشگاه ذوب آهن اصفهان با حد نصاب 387 کیلوگرمی که در رقابتهای قهرمانی جهان در آمریکا از خود برجای گذاشت به عنوان بهترین وزنه بردار هفته سوم لیگ معرفی شد.

به گزارش ایسکانیوز،پس از پایان مسابقات هفته سوم لیگ برتر وزنه برداری، برترین وزنه برداران این هفته از سوی کمیته مسابقات مشخص شدند که کیانوش رستمی از تیم ذوب آهن اصفهان با توجه به اینکه رکوردهای او در مسابقات قهرمانی جهان در هفته سوم لیگ برتر محسوب شد، توانست عنوان برترین وزنه بردار را با 464،19 امتیاز را به خود اختصاص دهد.
وزنه بردار کرمانشاهی تیم ملی در رقابتهای قهرمانی سال 2015 جهان در هیوستون آمریکا (30 آبان تا 8 آذر) در یک ضرب با 173 کیلوگرم مدال برنز گرفت و در حرکت دو ضرب با 214 کیلوگرم و مجموع 387 کیلوگرم صاحب دو مدال نقره شد.
رستمی دارنده مدال برنز المپیک 2012 لندن و دو مدال طلای رقابت های قهرمانی سال 2011 فرانسه و 2014 قزاقستان است.
همچنین در این رده بندی عماد باقری دیگر وزنه بردار تیم ذوب آهن با 441،39 امتیاز دوم شد و علی هاشمی دیگر ملی پوش ایران که رکوردهایش در مسابقات هیوستون لحاظ شده بود با 441،29 امتیاز در رده سوم قرار گرفت.
حامد مجیدی از تیم نیروی زمینی ارتش با 432،56، جواد نادری از تیم مناطق نفت خیز جنوب خوزستان با 432،26 و مجتبی نوری از تیم رعد پدافند هوایی با 428،82 امتیاز در رده های چهارم تا ششم قرار گرفتند.
هفته سوم لیگ برتر وزنه برداری بزرگسالان باشگاههای کشور 14 و 15 آذر ماه به میزبانی تیم شرکت ملی حفاری اهواز برگزار و با صدر نشینی تیم ذوب آهن اصفهان به پایان رسید.

605/602

کد خبر: 562503

وب گردی

وب گردی