در دومین روز از جشنواره موسیقی فجر چه اجراهایی به روی صحنه می روند؟

سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر امروز 22 بهمن در حالی آغاز می شود که دو اجرا از چهار اجرا ویژه بانوان است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز در دومین روز از جشنواره موسیقی فجر که دبیری آن را حسن ریاحی و مدیریت جشنواره را حمید رضا نور بخش عهده دار هستند مجددا اولین اجرا به طور اختصاصی برای بانوان برگزار می شود.

اولین اجرای رسمی امروز به گروه مهر نوا به خوانندگی پری زنگنه و به سرپرستی نازلی بخشایش اختصاص دارد که ساعت 15/30 در تالار وحدت مختص بانوان روی صحنه می رود.

نازلی بخشایش قصد دارد در این کنسرت بخش اول را به اجرای قطعات کلاسیک با سازهای پیانو و وینسل بپردازد و در بخش دوم هشت خواننده نابینا که هشت خواننده کودک دستشان را می گیرند روی صحنه خواهند رفت. همچنین قرار است قطعات محلی و فولکلور را اجرا کنند .

دومین اجراهای روز دوم جشنواره موسیقی فجر با دو اجرای همزمان رسیتال ویولن دالیبور کاروای و آرزو علینوا در ساعت 18/15در دو سالن تالار وحدت و رودکی برگزار خواهد شد

دالیبور کاروای نوازنده ی چیره دست ویلن اسلواکی است که رسیتال ویولن را در سالن رودکی اجرا خواهد کرد.

«دالیبور کاروای» نوازنده مطرح ویلن متولد 1985 در اسلواکی و برنده چندین جایزه بین المللی است که از جمله آن‌ها می‌توان به جایزه بزرگ یوروویژن برای جوان‌ترین نوازندگان در برلین در سال 2002، جایزه بین المللی تیبور وارگا در سوئیس در سال 2003 و جایزه دیوید اویستراخ مسکو در سال 2008 اشاره کرد.

کاروای به عنوان سولیست با ارکسترهای مطرح و مهمی همکاری داشته است که از جمله آن‌ها می‌توان به اجرای وی در سالن موسیکورین در وین و در سراسر اروپا، آمریکای جنوبی، آفریقای شمالی و آسیا اشاره کرد.وی در کنار کنسرت‌های کلاسیک بسیاری که روی صحنه برده است در اجراهای خیریه بسیاری برای سازمان ملل متحد شرکت کرده است.

کنسرت بعدی که همزمان با این کنسرت است با اجرای آرزو علینوا خواننده آذربایجانی مختص بانوان در تالار وحدت برگزار میشود.

او دانش‌آموخته‌ی کنسرواتوار ملی آذربایجان و برنده‌ی جایزه‌ی نخست سومین رقابت ملی موسیقی مقامی و همچنین رقابت‌‌های دلفی در قزاقستان است. «آرزو علیوا» توانسته دیپلم افتخار یونسکو برای اجرا در جشنواره‌ی «نغمه‌های شرقی»، جشنواه‌ی موسیقی مقامی «فضای مقدم» را کسب کند و علاوه بر آن برنده‌ی جایزه‌ی جوان و سولیست اپرای ملی آذربایجان است

چهارمین اجرای روز دوم جشنواره کنسرت ارکستر پارس به رهبری ناصر نظر اختصاص دارد که از ساعت 21امشب در تالار وحدت روی صحنه می رود .

504502

کد مطلب: 599350

وب گردی

وب گردی