آموزش آشپزی / طرز تهیه املت کاهو

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه املت کاهو آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، املت کاهو یک شام حاضری خوشمزه و کم کالری محسوب می شود. شما میتوانید در زمان بسیار کوتاه یک املت خوشمزه با کاهو آماده کنید. املت کاهو یک غذای رژیمی محسوب می شود که سرشار از فیبر و پروتئین است. در صورتی که املت کاهو و پنیر درست کنید ، غذای شما ترکیب کامل تری خواهد داشت که مدت زمان بیشتری شما را سیر نگه می دارد ولی میزان کالری آن هم بالاتر خواهد رفت ، شما با توجه به ذائقه خودتان میتوانید از سبزیجات یا ادویه های دلخواه خودتان در این املت استفاده کنید. در ادامه مقاله ۲ نوع آموزش املت کاهو را برایتان به اشتراک گذاشته ایم. 

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید

مواد لازم املت کاهو 

تخم مرغ  ۴ عدد
 کاهو  ۱ عدد کوچک
 نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
زردچوبه و روغن  به مقدار لازم

طرز تهیه املت کاهو

کاهو ها را برگ کرده تمیز بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه اش کاملا خارج شود سپس ریز خرد کنید . تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید که از حالت لختگی خارج شود . نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید.  کاهو را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا داغ شود. مخلوط تخم مرغ و کاهو را به یکباره درون تابه بریزید و با پشت قاشق به صورت یکدست کف تابه پخش کنید و صبر کنید یک طرف املت سرخ شود و خودش را بگیرد.  املت را به چند قسمت تقسیم کنید تا راحت تر برگردانده شود.  طرف دیگر املت را هم کاملا سرخ کنید و سپس در ظرف مورد نظر به همراه برش های گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. 

مواد لازم املت کاهو و پنیر 

 تخم مرغ زده شده ۴ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
 پیاز کوچک ریزخرد شده ۱ عدد
 کاهو خرد شده  ۴ تا ۶ برگ
پنیر موزارلا  ۱/۲ لیوان
تکه های فلفل قرمز  ۱ قاشق غذاخوری
 ادویه ایتالیایی یا سبزیجات معطر خشک۱/۲ قاشق چایخوری
نمک   ۱/۳ قاشق چایخوری
فلفل سیاه   به میزان لازم

طرز تهیه املت کاهو و پنیر

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.  پیاز خرد شده را به همراه تکه های فلفل قرمز ۱ دقیقه در تابه تفت دهید. کاهو خرد شده را اضافه کرده با حرارت ملایم تفت دهید.  تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود و سپس صبر کنید تا خودش را بگیرد و سفت شود.  روی املت نمک ، فلفل ، ادویه ایتالیایی و پنیر موزارلا بپاشید و سرو کنید.  در صورتی که ادویه ایتالیایی در دسترس نداشتید میتوانید از سبزیجات خشک معطر استفاده کنید. در ترکیب املت در صورت تمایل میتوانید از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید. 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1125887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =