آموزش آشپزی/ دستور پخت کدوبره

کدوبره یا کچلیک بره یک خوراک خوشمزه و سنتی ایرانی بوده که به سرعت تهیه می‌شود.

به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، کدوبره یا کچلیک بره یک خوراک خوشمزه و سنتی ایرانی بوده که اصالت آن برای مازندران است. در زبان مازندرانی به کدو سبز کچلیک گفته می شود و اگر بخواهیم نام سنتی این غذا را بگویم بهتر است کچلیک هوریشت یا کچلیک هاویشت بگویم.

 این غذا کاملا گیاهی و کم کالری که به سرعت تهیه می شود شاید برای شما پیش بیاد روز هایی که سرگرم کارهای منزل و بیرون هستید و فرصت کافی برای تهیه غذا ندارید، می توانید کدو بره را در لیست غذایی خود قرار دهید تا وقتی به خانه رسیدید به سرعت این غذای ساده و خوشمزه را تهیه کنید. این غذا بسیار سالم و مقوی است؛ زیرا از انواع سبزیجات استفاده شده است و همان طور که از نامش پیداست یکی از این سبزیجات کدو است. 

مواد لازم برای تهیه کدوبره مازندارنی

سیب زمینی ۱ عدد

کدو سبز ۳  عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۱ حبه

رب ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

جعفری ساطوری شده ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر

ابتدا داخل یک ماهیتابه با گنجایش مناسب مقداری روغن ریخته تا داغ شود. سپس پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با زردچوبه به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز سبک و شیشه ای شود در ادامه سیر را نیز پوره یا رنده کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا بوی سیر خارج شود.

مرحله دوم: پخت سیب زمینی

در ادامه سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی یا مکعبی ریز خرد کنید سپس به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی نمک نیز بزنید و مواد را خوب تفت دهید سپس برای ۵ دقیقه درب تابه را بگذارید تا سیب زمینی ها کمی نرم شوند.

مرحله سوم: افرودن کدو

کدوها را نیز پوست بگیرید و به شکل مکعبی یا حلقه ای ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه نیز بزنید سپس ۱/۴ پیمانه آب ریخته و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کدو سیب زمینی کاملا پخته شود.

مرحله چهارم: پخت کدوبره

همچنین گوجه فرنگی ها را نگینی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید و مجدد در تابه را بگذارید تا مواد به خوبی پخته و گوجه ها نیز نرم شوند. سپس در انتها به تعداد نفرات باید تخم مرغ اضافه کنید. شما به دو روش می توانید تخم مرغ را بریزید. روش اول تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال هم بزنید سپس به مواد اضافه کنید و مانند املت یا کوکو شود یا اینکه تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها پخته شوند سپس در انتها داخل ظرف ریخته و با جعفری تزئین کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1152533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =