فواید مصرف نان سفید

نان در شکل‌ها و طعم‌های مختلفی در دسترس است و همه آن‌ها از آرد تهیه می‌شوند؛ در این میان نان سفید رایج‌تر است؛ اما فاقد ارزش غذایی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آرد گندم تصفیه شده بخش اصلی نان سفید است. سبوس و جوانه در طی تصفیه حذف می‌شوند

عوارض زیاده روی در مصرف نان

بیرونی‌ترین پوشش دانه‌های گندم سبوس نام دارد که سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است. مرکز دانه جوانه است که سرشار از مواد گیاهی، چربی‌های خوب و ویتامین‌ها است.

نان سبوس دار جوانه و سبوس ندارد.  از منظر طعم، نان سفید نرم و خوشمزه است. با این حال دارای کمبودهای تغذیه ای است.

نان سفید حاوی قندهای ساده است که به راحتی در بدن تجزیه می‌شوند.

نان سفید سیر نمی‌کند زیرا سریع هضم می‌شود.

۱۰۰ گرم نان سفید حاوی مواد مغذی زیر است:
انرژی: ۲۵۶ کیلو کالری
پروتئین: ۹.۳ گرم
کربوهیدرات: ۴۸.۸۴
چربی: ۳.۴۹ گرم
فیبر: ۲.۳ گرم
شکر: ۶.۹۸ گرم
سدیم: ۴۶۵ میلی گرم
با این تفاسیر اگر رژیم غذایی لاغری دارید؛ بهتر است نان سفید را خیلی کم مصرف کنید.

بهترین حالت مصرف نان سفید هر دو هفته یک بار است و آن هم فقط یک نان تست است.  نان سفید می‌تواند سطح گلوکز خون شما را به طور غیر طبیعی افزایش دهد.

آیا نان سفید برای کاهش وزن مفید است؟

در حالی که یک تکه نان سفید به بدن تان آسیب نمی‌رساند، پرخوری در آن می‌تواند باعث افزایش وزن شما شود.

اگرچه نان سفید کالری زیادی ندارد، اما می‌تواند باعث هوس خوردن شود.

دوستداران نان، لازم نیست از خوردن نان دست بکشند. اما باید به دنبال نان غلات کامل باشید.

در این راستا بهتر است خودتان نان بپرید.

می‌توانید نان بدون گلوتن را با استفاده از آرد برنج و آرد ذرت درست کنید.

می‌توانید از دوغ با مقداری سیر و رزماری استفاده کنید تا یک نان خوش طعم درست کنید.

نان را با مواد زیر مصرف کنید:

ماهی سالمون
تخم مرغ
جوجه
سبزیجات با برگ تیره
آووکادوها
پنیر
توف

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1165590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =