دانشگاهیان سربازان علمی نظام و خدمت‌گزار مردم هستند/ رونق برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و ترویجی در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما دانشگاهیان سربازان علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمتگزار نظام، دولت و مردم هستیم.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نشست صمیمانه علی سروری مجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحامد علم الهدی مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سردار محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان برگزار شد.

لزوم توجه به تربیت تقریبی در نظام آموزشی/ دانشگاه آزاد موفق به راه اندازی ۲۶ دفتر تقریب مذاهب اسلامی شده است

دکتر سروری مجد در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه حل مسأله است، گفت: ما دانشگاهیان سربازان علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمتگزار نظام، دولت و مردم هستیم. 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نخستین دانشگاه در اسفندماه 98 به دلیل همه گیری کرونا آموزش غیرحضوری را با بهترین امکانات آغاز کرد، گفت: پس از پایان کرونا نیز از فروردین ماه سال جاری آموزش حضوری را آغاز کرد. در دوران کرونا نیز با راه اندازی پایگاه های واکسیناسیون و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی در خدمت مردم بود. 

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود درخصوص تحصیل و اشتغال دانش آموزان اظهار کرد: به همین منظور مدارس عالی مهارتی را راه اندازی کردیم تا دانش آموزان ضمن دریافت مدرک معتبر، مهارت های کار و اشتغال را فرا بگیرند. 

وی به ترانزیت بودن شهرستان زاهدان و کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر اشاره و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص بافت بلوچ در ایرانشهر که مورد عنایت و توجه مقام معظم رهبری نیز هست، مسأله تولید به شیوه های مدرن را مطرح کرده است.

سروری مجد با بیان اینکه موقعیت چابهار در کشور منحصر به فرد است، افزود: پیشنهاداتی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی برای آبزی پروری در چابهار مطرح شده است. اساتید این دانشگاه می توانند در خدمت توسعه منطقه باشند. 

وی ادامه داد: در طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی هر دانشجو یک مهارت را آموزش می بیند و این امر سبب می‌شود تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی جذب بازار کار شوند. 

 سروری مجد با اشاره به امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور گفت: دانشگاه آزاد اسلامی آزمایشگاه و کارگاه های بسیار پیشرفته‌ای دارد که باید بیش از گذشته فعال شود. 

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در استانهای خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان مدارس معارف اسلامی تأسیس شده است، گفت: این مدارس با توجه به قابلیت های استان های دیگر راه اندازی خواهد شد. در کنار مدارس معارف اسلامی، هنرستان نغمه های قرآنی  را خواهیم داشت که از ابتکارات دانشگاه آزاد اسلامی است. در کل کشور ۷۰۰ مدرسه سما با ۱۴۰ هزار دانش آموز داریم.

وی ادامه داد: مدارس معارف با تخفیف و کمک خیرین کمیته امداد امام خمینی (ره) اداره می شود، با توجه به اینکه زابل تنگه احد جمهوری اسلامی است، پس از خراسان رضوی اولین مدرسه معارف اسلامی در زابل افتتاح شد تا به فرهنگ نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کرده باشیم.  

سروری مجد به اغتشاشات اخیر کشور اشاره کرد و گفت: در ناآرامی اخیر به همه ثابت شد که دشمن به دنبال جدا کردن مردم به ویژه جوانان کشور از تعلیم و تربیت اجتماعی و اسلامی و فرهنگ توحیدی است، بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی با پیش بینی به موقع بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی را پیش از آغاز اغتشاشات به واحدهای دانشگاهی ابلاغ کرده بود.دانشگاه آزاد اسلامی کمترین آمار دانشجو  را در جریان اغتشاشات داشته است.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و ترویجی در این دانشگاه بسیار پر رونق است و مقام معظم رهبری در این زمینه پیام خاص به دانشگاه آزاد اسلامی دادند و فرمودند که سایر دانشگاهها نیز با همین رونق در این زمینه فعالیت کنند.

سروری مجد در پایان سخنان خود تأکید کرد: مودت فی القربی امری قرآنی است و خوشبختانه اهل تسنن هم به آن اهتمام و علاقه دارند، به همین دلیل این علاقه به عنوان مهمترین مسیر پیوند ما در بحث تقریب مذاهب مطرح است. از  ۱۳ رجب تا نیمه شعبان فرصت مناسبی دیدیم که در خصوص امامت و مهدویت فعالیت تقریبی داشته باشیم، بنابراین برگزاری همایش‌ها، نشست‌های تخصصی، بحث‌ها و گفت‌وگوها، مشاعره و تألیف کتاب در دستور کار قرار گرفت. در استان سیستان و بلوچستان نیز اولین دوره جشنواره شعر نبوی را برگزار کردیم و دومین دوره آن را نیز در دوم اسفند ماه سال جاری به صورت  ملی برگزار خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحامد علم الهدی مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی ۲۶ دفتر تقریب مذاهب افتتاح شده و استان‌های سیستان و بلوچستان و کردستان به صورت ویژه مد نظر قرار گرفته اند. از اساتید اهل سنت در دانشگاه به عنوان مسئولین دفتر تقریب استفاده شده‌ است. 

وی تأکید کرد: بی تردید اثر نزدیک شدن افکار درست به هم موجب اتحاد در جامعه می شود، در نگاه بین‌المللی هم باید با تقریب افکار و مذاهب اتحاد جهان اسلام را به خوبی نشان داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علم الهدی با اشاره به تحرکات افراطیون در مرزهای کشور ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان با توجه به مرزی بودن با کشورهای پاکستان و افغانستان در برخی مواقع مواجه با فتنه هایی می‌شود که دست نشانده‌های آمریکا و اسرائیل از طریق افراطیون عملی می کنند، باید در این زمینه همواره هوشیاری به خرج داد و با بهره مندی از نیروهای وحدتی از فتنه جلوگیری کرد.

مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در اغتشاشات اخیر کشور دشمن بدحجابی، بی‌حجابی و کم رنگ بودن نقش زنان در جامعه را نشانه گرفته بودند، در صورتی که آمارها به صورت حقیقی نشان می دهد که اغلب خانم ها در جمهوری اسلامی ایران تحصیل کرده اند، کرسی دانشگاه دارند، در وزارتخانه ها مشغول به کارهای اساسی و در تصمیمات کشوری مؤثر و به نظام معتقد و متعهد هستند. 

سردار محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: نعمت های خداوند در استان سیستان و بلوچستان بی حد و حساب است. با برنامه‌هایی که پیش رو داریم و با توجه به ظرفیت‌های شناخته شده در منطقه سیستان و بلوچستان، آینده درخشانی را برای این استان رقم خواهیم زد.

وی دوری از فرهنگ توحیدی را از مشکلات اخیر ممالک دانست و گفت: مدیران باید با نگاه توحیدی حرکت کنند تا سدهای پیش رو را در دوران تحریم ظالمانه بشکنند، معتقدم مدیری که توحیدی برخورد کند و خدا را ناظر بر اعمالش ببیند، قلمش نمی لرزد و تلاش برای مردم را سرلوحه کار خود قرار می دهد.

کرمی تأکید کرد: اسلام کارآمدترین دین است. در حوزه تعلیم و تعلم، تربیت اجتماعی، اقتصاد، خلاقیت، تفکر و بسیاری موارد دیگر به وضوح پیام دارد، با همین نگاه دینی باید به منویات مقام معظم رهبری که برخاسته از نگرش توحیدی و اسلامی است، عمل کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه علوم و دانش توقف ندارد، گفت: پشتوانه رشد در جامعه دانش است، تغییر در تولید نشانه پژوهش است، آموزش درست اولین گام مؤثر برای پیشرفت و خودکفایی است، اگر در هر زمینه ای آموزش درست انجام شود، قطعاً آن حرکت متوقف نخواهد شد، تجربه و علم مکمل یکدیگرند و باید در کنار هم باشند. 

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان جوان ترین استان کشور است، باید برای این ظرفیت‌ها آینده نگری کرد. دانشگاه باید همراه و همگام با آموزش و پرورش برای آینده نگری این ظرفیت همکاری کند.

استاندار سیستان و بلوچستان در خصوص استفاده بهینه از موقعیت استان در امر صادرات و واردات اضافه کرد: با توجه به اینکه چابهار دروازه صادرات و واردات است، لذا دانشگاه باید در حوزه کشاورزی، شیلات و شهرک‌های پتروشیمی چابهار سرمایه‌گذاری کند و استانداری هم قطعاً در این زمینه ها حمایت جدی خواهد کرد، انتظار می‌رود دانشگاه از پشتوانه علمی خود برای توسعه فرهنگ و اقتصاد در استان سیستان و بلوچستان استفاده کند.

کرمی به مسأله اغتشاشات در کشور و سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: دانشگاه و حوزه علمیه با هم فاصله زیادی ندارند و دشمن سعی دارد این فاصله را ایجاد کند، بنابراین دشمن به دنبال فتنه افکنی است و سعی دارد از مسیر فضای مجازی به تحریک شیعیان و اهل سنت بپردازد و از راه اختلاف در مذهب به مقصد برسد، بنابراین دانشگاه و حوزه علمیه باید برای اتحاد مسلمین و تقریب مذاهب و جلوگیری از تهاجم فرهنگی بیگانگان با یکدیگر به صورت جدی کار کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1168393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =