معرفی یک رژیم غذایی برای کاهش خطر بیماری قلبی

نتایج بررسی نشان داد که مصرف برخی از موادغذایی مهم می‌تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مطالعه اخیر به رهبری دانشگاه مک مستر کانادا امید جدیدی را برای بیماری قلبی وعروقی ارائه می دهد که مسئول نزدیک به ۱۸ میلیون مرگ در سال ۲۰۱۹ بود.

معرفی یک رژیم غذایی مناسب برای سالمندان

محققان با همکاری کارشناسان موسسه بهداشت تحقیقات جمعیتی علوم بهداشت همیلتون (PHRI) دریافته‌اند که مصرف ۶ غذای کلیدی می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی این خطر را کاهش دهد.

این تحقیق که در مجله اروپایی Heart منتشر شده است، بر اهمیت میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل، ماهی و محصولات لبنی تاکید دارد.

این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف منظم این غذاهای کلیدی می‌تواند کلید مقابله با بیماری‌های قلبی و سکته مغزی باشد که مقصر اصلی ۸۵ درصد از مرگ‌های مرتبط با بیماری‌های قلبی هستند.

محققان اظهار کردند که تحقیقات قبلی و مشابه بر روی کشورهای غربی و رژیم‌های غذایی متمرکز شده‌اند که غذاهای مضر و فوق‌فرآوری‌شده را با غذاهای غنی از مواد مغذی ترکیب می‌کردند.

این تحقیق توصیه‌هایی برای یک رژیم‌ غذایی متعادل ارائه می‌کند و از مصرف روزانه دو تا سه وعده میوه و سبزیجات، یک وعده آجیل و دو وعده لبنیات حمایت می‌کند. همچنین سه تا چهار وعده هفتگی حبوبات و دو تا سه وعده هفتگی ماهی را توصیه می‌کند. جایگزین‌های احتمالی شامل یک وعده روزانه غلات کامل و گوشت قرمز یا مرغ فرآوری نشده است.

این تلاش تحقیقاتی بین‌المللی نشان می‌دهد که تغییرات ساده رژیم غذایی می‌تواند به مبارزه با بیماری قلبی، یکی از کشنده‌ترین مسائل سلامتی در جهان کمک کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1189392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =