معلم نورافکنی است که راه را به دانش‌آموزان نشان می‌دهد

استاندار یزد با تأکید بر جایگاه والای معلم در جامعه گفت: معلم نورافکنی را به دست گرفته و مسیر را به دانش‌آموزان نشان می‌دهد و این همان رسالتی است که انبیای الهی نیز بر عهده داشتند.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، محمدرضا بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز در مراسم بزرگداشت روز معلم که با حضور نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، اظهار داشت: کمترین کاری که می‌شد برای بزرگداشت روز معلم انجام داد، شرکت در مجالس و محافلی است که به این مناسبت برگزار می‌شود و ما دولتی‌ها خود را موظف می‌دانیم، هرچند مردم نیز قدرشناس هستند.

وی با اشاره به آیه شریفه “و من یعظم شعائر الله فإنها من تقوی القلوب” افزود: کسی که درک درستی داشته باشد، شعائر الهی را بزرگ می‌دارد و این نشان‌دهنده تقوای قلب اوست. ما وظیفه خود می‌دانستیم و الحمدلله برنامه‌هایی که با مدیریت خوب آقای دکتر علی دهقان تدارک دیده شد، تا اینجای کار سعی کردیم سپاسگزار باشیم.

استاندار یزد با اشاره به آیه “یا معشر الجن والإنس إن استطعتم أن تنفذوا من أقطار السماوات والأرض فانفذوا لا تنفذون إلا بسلطان” تصریح کرد: خداوند می‌فرماید ای گروه جن و انس، اگر می‌توانید در اقطار آسمان‌ها و زمین نفوذ کنید، هرگز نمی‌توانید مگر با سلطان، یعنی با دانش و علم. معلم نورافکنی را به دست گرفته و فرا راه جامعه، راه را به دانش‌آموزان نشان می‌دهد و رسالت انبیای الهی هم همین بوده است.

بابایی با اشاره به آیات قرآن کریم خاطرنشان کرد: خداوند می‌فرماید “یتلو علیهم آیاته و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمة”، درسی که خداوند از انبیا خواست به مردم و جامعه ارائه دهند، علم‌آموزی بود. البته پرورش را هم خداوند خیلی به آن بها داده و ما هم آموزش می‌خواهیم و هم پرورش، این دو بال‌هایی هستند که در کنار هم باید باشند.

وی با بیان اینکه معلم دو شخصیت را ایجاد می‌کند و می‌سازد، گفت: یک شخصیت علمی و یکی شخصیت اخلاقی. نگاه معلم، رفتار معلم و گفتمان معلم سر کلاس درس، حتی اگر درس فیزیک یا شیمی باشد، روی شخصیت دانش‌آموز اثرگذار است. معلم احساس نیاز می‌کند که در کنار درسی که می‌دهد، سعی کند شخصیت اخلاقی و پرورشی دانش‌آموزان را تعلیم دهد و بارور کند و این خیلی ارزشمند است.

استاندار یزد با اشاره به مشکلات اقتصادی معلمان تأکید کرد: قدرشناس زحمات و تلاش‌های شما هستیم، هرچند در جامعه نامهربانی‌هایی را متحمل می‌شوید و می‌دانیم و درک می‌کنیم که امروز شرایط اقتصادی به قدری سخت است که فشار مضاعفی وارد می‌کند.

بابایی در پایان با اشاره به ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی فرهنگیان گفت: از ابتدای روزهایی که آقای علی دهقان منصوب شده بود، ایشان ایده داشتند که باید کار اقتصادی برای معلمان انجام دهیم. اکنون مدیر استان و نماینده محترم مردم در این میدان هستند و ان‌شاءالله سازوکاری فراهم شود. یزد ما برخوردار است، معدن دارد، صنعت دارد و ویژگی‌هایی دارد که می‌توان از آن بهره برد. همان‌طور که در اردکان یک کارخانه داریم که عمده فرهنگیان آنجا سهام دارند و در میبد شرکتی داریم که فرهنگیان سهام دارند، برای کل استان نیز اگر فرهیختگان اقتصادی حوزه آموزش و پرورش همگرا شوند، من هم قول می‌دهم کنارتان باشیم تا ان‌شاءالله یک فعالیت اقتصادی خوب و پایدار رقم بخورد.

گفتنی است، در این مراسم گروه سرود دبیرستان متوسطه دوم امام حسین(ع) که مقام اول استان در جشنواره سرود را کسب کرده بود، به اجرای برنامه پرداخت.

کد خبر: 1267721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =