تخصیص ۱۶۵ میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های بازآفرینی شهری شیروان ضروری است

عضو شورای اسلامی شهر شیروان گفت: برای تکمیل سه طرح بازآفرینی شهری در این شهرستان ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است و در صورت تخصیص به‌موقع، تحولات جدی در محلات هدف از جمله بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی رقم خواهد خورد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از خراسان‌شمالی، عقیل آریان‌فرد، عضو شورای اسلامی شهر شیروان، اظهار کرد: امسال سه طرح بازآفرینی شامل بهسازی بازار کوچه خانلق، تکمیل پایگاه خدمات بهزیستی در خیابان جهاد و اجرای طرح آسفالت ۲۶ معبر شهری در دو مرحله در دست اجرا قرار دارد.

وی افزود: طرح ساماندهی بازار کوچه خانلق در مرحله آغاز است و پایگاه خدمات چندمنظوره نیز هنوز شروع نشده است. همچنین حواله قیر ۲۴۰ تن برای این طرح‌ها صادر شده و برای ۳۷۴ تن دیگر نیز قرارداد در حال انعقاد است.

عضو شورای شهر شیروان با بیان اینکه برای اتمام طرح ساماندهی بازار کوچه خانلق ۱۵۰ میلیارد ریال و برای تکمیل پایگاه خدمات چندمنظوره ۱۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است، گفت: در مجموع برای تکمیل طرح‌های بازآفرینی، تخصیص ۱۶۵ میلیارد ریال ضروری است.

آریان‌فرد یادآور شد: محلات بازآفرینی شیروان شامل سه‌یک‌آب، فلسطین، بیست‌متری هاشمی، زمین‌های کشوری و بخش‌هایی از بافت فرسوده است که در مجموع ۳۱۰ هکتار وسعت دارد و هم‌اکنون ۱۶ هزار نفر در بافت فرسوده و ۱۵ هزار نفر در سکونتگاه‌های غیررسمی شهر زندگی می‌کنند.

وی تصریح کرد: رونق و آبادی این محلات به مشارکت مردم، خیران، دستگاه‌های خدمات‌رسان و معتمدان بستگی دارد و شرکت بازآفرینی شهری نیز در قالب برنامه‌های مشترک و سهم‌بندی شده، اعتبارات ویژه‌ای برای این مناطق پیش‌بینی کرده است.

آریان‌فرد خاطرنشان کرد: براساس ضوابط موجود، همه دستگاه‌ها موظف هستند ۳۰ درصد منابع خود را در طرح‌ها و محلات هدف بازآفرینی هزینه کنند و لازم است طرح‌های پیشنهادی در این چارچوب تعریف شود تا به نتیجه برسد.

شیروان با جمعیتی حدود ۸۵ هزار نفر، دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی است که در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

خبرنگار: زینب نوروزی

انتهای‌ پیام/

کد خبر: 1277906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =