به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ همانطور که میدانیم شب یلدا یکی از سنتهای کهن ماست. در این شب بلند خانوادهها دور هم جمع میشوند و در کنار هم میوه و تنقلات مخصوص این شب را میل میکنند.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر یلدایی روکر انار؛ دسری شیک و خوشمزه
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه باسلوق نشاسته خانگی با پیمانه لیوان
یکی از معروفترین خوراکیهای این شب از قدیم تا به امروز انار و هندوانه است. بسیار زیباست که در کنار خود این میوهها از دسرهایی استفاده کنید که تزیینی شبیه به انار یا هندوانه دارند. دسری که در این مطلب میخواهیم آموزش آن را با شما به اشتراک بگذاریم، نوعی دسر کرمی با پایه بیسکوییت است که ظاهری شبیه به چیز کیک دارد و با تزیین دانههای انار میتواند یک انتخاب مناسب برای شب یلدا باشد، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر یلدایی خوشمزه با بیسکوییت و شکلات همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه لایه بیسکوییتی
بیسکوییت پتیپور: ۱ بسته
کره: ۸۰ گرم
مواد لازم برای لایه شکلاتی
خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
شیر: نصف لیوان
شکلات تختهای: ۲۰۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
انار دانه شده برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه دسر بیسکوییت و شکلات
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکوییتها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و خوب میکس کنید تا کاملا پوره شود.
حالا یک قالب کمربندی را انتخاب کنید و کف و دیوارهها را با کره یا روغن کمی چرب کنید.
بیسکوییت پوره شده را با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و داخل قالب بریزید.
با دست بیسکوییت را کاملا پخش کنید و به تمام دیوارههای قالب بچسبانید تا دورتادور دیوارهها پوشانده شود.
در مرحله بعد شیر، پودر ژلاتین، خامه صبحانه، کره، عسل و شکلات تختهای را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا زمانی که به غلظت فرنی برسد.
حالا مایه شکلاتی آماده را داخل قالب و روی لایه بیسکوییتی بریزید و قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
بعد از این مدت زمان دسر را از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بگذارید و روی دسر را با انار دانه شده تزیین کنید.

منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما