هواشناسی ایران / کاهش محسوس دما در نوار شمالی کشور

سازمان هواشناسی از تداوم بارش‌ها، صاعقه و وزش باد شدید در برخی مناطق کشور خبر داد و اعلام کرد: امروز و فردا دما در نوار شمالی به‌طور محسوسی کاهش می‌یابد.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بررسی نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز چهارشنبه با تقویت جریانات شمالی روی دریای خزر در شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، برخی نقاط خراسان شمالی و ارتفاعات البرز، ابرناکی، بارش باران، آذرخش و وزش باد شدید روی می‌دهد. در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان و قزوین نیز افزایش ابر و گاهی رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید:

هشدار هواشناسی برای تهران / گرد و خاک و رگبار از روز چهارشنبه

در شمال شرق و شرق کشور و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد شدت می‌گیرد و در برخی مناطق به‌ویژه زابل، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود. پنجشنبه ابرناکی و بارش پراکنده در شرق اردبیل، استان‌های ساحلی خزر و ارتفاعات خراسان شمالی ادامه خواهد داشت.

جمعه در اکثر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم می‌شود. شنبه هفته آینده ۱۲ مهر ۱۴۰۴ در شرق سواحل خزر، ارتفاعات البرز شرقی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده روی می‌دهد. همچنین در شمال شرق و شرق کشور وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیش‌بینی شده است.

یکشنبه آینده در شرق، جنوب‌شرق و مرکز کشور وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی شده و در سایر مناطق جو آرام و پایدار خواهد بود. در نوار شمالی کشور به‌ویژه سواحل خزر، چهارشنبه و پنجشنبه کاهش نسبی دما و از جمعه تا یکشنبه افزایش دما انتظار می‌رود. همچنین چهارشنبه و پنجشنبه دریای خزر و طی سه روز آینده خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهند بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1282250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =