۹ نفر از کارکنان شهرداری دلفان بازداشت شدند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان از بازداشت ۹ نفر از کارکنان شهرداری دلفان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ۹ نفر از کارکنان شهرداری دلفان به اتهام اختلاس دستگیر شدند. پرونده این افراد هم‌اکنون در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد.

بیشتر بخوانید:

شهردار شیرود به اتهام دریافت رشوه بازداشت شد

ماجرا از زمانی آغاز شد که نهادهای امنیتی و نظارتی در جریان تخلفات مالی احتمالی در بخشی از بدنه شهرداری دلفان قرار گرفتند.

این گزارش‌ها، پس از بررسی‌های اولیه، به دادسرای عمومی و انقلاب دلفان ارجاع و در پی آن، پرونده‌ای رسمی در خصوص تخلفات مالی در این مجموعه تشکیل شد.

به گفته‌ علی حسنوند، دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان، این پرونده با پیگیری مستقیم دادستان شهرستان دلفان و انجام تحقیقات تخصصی، وارد مرحله عملیاتی شد و در نتیجه‌ بررسی‌ها، ۹ نفر از کارکنان شهرداری دلفان به اتهام اختلاس بازداشت شدند.

دادستان مرکز لرستان با بیان اینکه دستگاه قضایی هیچ‌گونه مماشاتی با مفاسد اداری نخواهد داشت، تصریح کرده که پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و تمام جوانب آن با دقت و سرعت بررسی می‌شود.

به اعلام او، برخورد با تخلفات اداری تنها زمانی اثرگذار است که همراه با شفافیت، پیگیری مستمر و اطلاع‌رسانی در چارچوب قانون انجام گیرد.

حسنوند تأکید کرده که روند رسیدگی به پرونده‌ی شهرداری دلفان در چارچوب موازین قانونی و با رعایت حقوق طرفین ادامه دارد و در صورت لزوم، اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف از طریق روابط‌عمومی و رسانه دادگستری کل لرستان انجام خواهد شد.

این پرونده در حالی مطرح می‌شود که طی ماه‌های اخیر، دستگاه قضایی لرستان چندین پرونده تخلف مالی و اداری را در شهرهای مختلف این استان پیگیری کرده‌است.

در یک سال اخیر، مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر خرم‌آباد نیز شاهد وقوع چندین پرونده فساد مالی بوده‌است که توجه رسانه‌ها و افکار عمومی را به خود جلب کرده‌است.

در آذرماه ۱۴۰۳، دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان از دستگیری دو عضو شورای شهر و یک شهردار در خرم‌آباد به اتهام ارتشا خبر داد. این دستگیری‌ها در ادامه‌ پرونده‌ای بود که پیش‌تر منجر به بازداشت دو نفر از کارکنان شهرداری شده بود..

در ادامه، در دی‌ماه همان سال، سه نفر دیگر از اعضای شورای شهر، یک شهردار، دو کارمند شهرداری و دو پیمانکار نیز در ارتباط با این پرونده فساد مالی دستگیر شدند.

شهرداری‌ها از نهادهایی هستند که در تماس مستقیم با مردم و خدمات شهری قرار دارند؛ از صدور مجوزهای ساخت‌وساز تا مدیریت بودجه‌های عمرانی و فضای سبز.

تخلفات مالی در چنین دستگاه‌هایی، علاوه‌بر آثار اقتصادی، بر اعتماد عمومی نیز سایه می‌افکند. این دستگیری‌ها موجی از واکنش‌ها را در میان مردم و فعالان اجتماعی لرستان به‌همراه داشته است

انتهای پیام/

کد خبر: 1285066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =