اختلافات ملکی عامل قتل پزشک متخصص در اسلام‌آباد غرب

فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب از قتل یک پزشک متخصص قلب و عروق در این شهرستان به دنبال اختلافات ملکی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ سرهنگ حیدر حق جویان شامگاه جمعه اظهار کرد: به دنبال وقوع حادثه تیراندازی که ساعتی قبل (جمعه ۳۰ آبان) در یکی از روستاهای شهرستان اسلام آبادغرب به وقوع پیوست، تیم‌هایی از ماموران پلیس به سرعت در محل حادثه حاضر شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور پلیس در محل و انجام تحقیقات ابتدایی مشخص شد یک پزشک متخصص قلب و عروق در یکی از روستاهای اسلام آبادغرب از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست داده است.

سرهنگ حق جویان تصریح کرد: تحقیقات تکمیلی پلیس حاکی از این است که پزشک مقتول با برادر زاده‌های خود دچار اختلافات ملکی بوده است.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آبادغرب با اشاره به اینکه ۲ نفر مظنون به قتل پزشک متخصص قلب و عروق هستند، از دستگیری یکی از آن‌ها با تلاش ماموران پلیس خبر داد و گفت: تلاش برای دستگیری دیگر فرد مظنون ادامه دارد.

وی در پایان گفت: پس از مشخص شدن زوایای مختلف پرونده قتل این پزشک اسلام آبادی، نتیجه به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1287942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =