احتمال لغو سفر نماینده ترامپ به بغداد

یک منبع آگاه در بغداد با اشاره به تعویق چندباره سفر برنامه‌ریزی‌شده نماینده ترامپ در امور عراق خبر داد که احتمال لغو سفر وی وجود دارد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، یک منبع آگاه در بغداد با اشاره به تعویق چندباره سفر برنامه‌ریزی‌شده مارک ساوایا نماینده ترامپ در امور عراق خبر داد که احتمال لغو سفر وی وجود دارد و در ۲۴ ساعت اخیر احتمال لغو افزایش یافته است،

این درحالی است که پیش از این گفته شده بود ساوایا در دومین سفرش به عراق در ابتدای ماه دسامبر (ماه جاری میلادی) راهی بغداد می‌شود ولی اکنون با گذشت ۲۱ روز هنوز این سفر انجام نشده است.

برخی اختلافات داخلی در وزارت خارجه آمریکا با توجه به عدم تجربه سیاسی ساوایا و مشخص نبودن حدود اختیارات وی به‌عنوان نماینده ویژه را دلیل تعویق این سفر می‌دانند، همچنین برخی ناظران نیز باور دارند عدم برآورده شدن خواسته‌های نماینده ترامپ درخصوص الحشد الشعبی در سفر قبلی دلیل تعویق سفر ساوایا می‌باشد.

ساوایا در ماه نوامبر نیز به بغداد سفر کرده بود و با محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق دیدار کرده بود که فیلم ملاقات غیررسمی در فضای مجازی وایرال شده بود.

نماینده ترامپ و سفارت این کشور در بغداد دنبال فشار بر دولت بغداد برای غیرقانونی اعلام کردن ۶ گروه الحشد الشعبی‌اند و این درحالی است که نیروهای الحشد الشعبی براساس قانون تصویب‌شده در سال ۲۰۱۹ در پارلمان عراق بخشی از نیروهای مسلح این کشور محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1291451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =