حمله رژیم‌صهیونیستی به دبستان دخترانه در میناب/ تعداد شهدا در حال افزایش است

استاندار هرمزگان گفت: حمله وحشیانه آمریکا به مدرسه میناب، 85 شهید و 92 زخمی بر جای گذاشت

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،محمد رادمهر افزود: صبح امروز دبستان دخترانه «شجره طیبه» این شهرستان به صورت مستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت که بر اثر آن تعدادی از دانش‌آموزان به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه امدادرسانی و آواربرداری در این مدرسه همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: با وجود این حمله، اوضاع شهر تحت کنترل قرار دارد و آرامش در سایر نقاط شهر حاکم است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان پیش از این و در ساعت ۱۳:۲۸ امروز، شنبه گفته بود که «دبستان شجره طیبه در شیفت صبح دارای ۱۷۰ دانش‌آموز هست» و بر همین اساس احتمال افزایش مجدد تعداد شهدای دانش‌آموز این دبستان وجود دارد.

محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندرعباس، با اعلام جزئیات حمله وحشیانه صبح امروز به مدرسه دبستان شجره طیبه در شهر میناب، این رویداد را جنایتی بزرگ و هولناک توصیف کرد.

وی با اشاره به زمان وقوع حادثه در ساعت 10:45 دقیقه صبح، اظهار داشت: این جنایت بزرگ یک بار دیگر ثابت کرد مدعیان دروغین حقوق بشر، تمام قواعد بین‌المللی را زیر پا گذاشته‌اند و به جای درگیری با نیروهای مسلح، مدارس و دانش‌آموزان بی‌پناه را هدف موشک‌باران خود قرار داده‌اند.

استاندار هرمزگان ضمن تسلیت این ضایعه به ملت شریف ایران تصریح کرد: وعده‌های دروغین قدرت‌های سلطه به ویژه آمریکا و رژیم اشغالگر قدس، جز زبان زور معنایی ندارد و این رویداد نشان داد که آن‌ها هیچ‌گونه تعهدی به اصول انسانی پایبند نیستند.

آشوری تازیانی با اشاره به حضور فوری نیروهای امدادی و همدلی مردم منطقه افزود: ملت ما در مواجهه با تهدیدات دشمن، یکپارچه و همدل عمل می‌کنند نمونه کوچک این همبستگی را امروز شاهد بودیم که نیروهای امدادگر و مجموعه‌های مختلف برای کمک به مصدومان و بیرون آوردن اجساد مطهر شهدا از زیر آوار شتافتند.

وی آخرین آمار شهدای این حادثه را 85 نفر از دانش‌آموزان و اعضای خانواده‌هایشان اعلام کرد و گفت: همچنین 92 نفر از دانش‌آموزان و همراهان آن‌ها مجروح شده‌اند که به بیمارستان‌های منطقه منتقل شدند عملیات تفحص و امدادرسانی همچنان ادامه دارد و تمام تلاش خود را برای نجات احتمالی افرادی که ممکن است در زیر آوار زنده مانده باشند، به کار گرفته‌ایم.

استاندار هرمزگان تأکید کرد: عملیات امداد و نجات و خاکبرداری تا پایان کار ادامه خواهد یافت و همه امکانات استان برای کمک به آسیب‌دیدگان این حادثه تلخ به کار گرفته شده است.

کد مطلب: 1298308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha