به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمان؛ اهالی دیاری که حاج قاسم بارها گفته بود "دوست دارم تا آخر با ولایت بماند"، امروز ۱۲ فروردین بعد بیش از یک ماه ایستادگی در خیابان و گرداندن پرچم سه رنگ ایران عزیز با خودرو در همایش های شبانه شان، امروز نیز از مقابل بیت الزهرا (س) سردار دلها، خودروهای مزین شدشان را به تمثال رهبر معظم انقلاب اسلامی و تصویر رهبر شهید و البته پرچم جمهوری اسلامی ایران را به راه انداختند و مسیر هفت باغ علوی را تا ماهان شعار دادند.
اینبار سنگفرش خیابان های کرمان، سندی روشن برای حضور ملت غیور ما در دفاع از ایران تا پای جان بود. سندی که با هر حرکت خودروها چون لوحی زرین با همت زن و مرد، کودک و جوان، و حتی افراد مسن امضا می شد.
حضور افراد با گرایش و سلایق مختلف در همایش خودرویی ایران ۴۵، زیبایی این حضور را دوچندان کرده بود، تفاوت های ظاهری در پوشش افراد بیانگر متحد شدن اقشار مختلف جامعه در شرایط کنونی و جنگ تحمیلی دشمن علیه ایران اسلامی است.
فاطمه نام کودکی حدود ۹ ساله است که دستش را از شیشه خودرو بیرون آورده بود و بیرق اقتدار ایران را می چرخاند او با صدای بلند فریاد می زد "تا پای جان، برای ایران".
پیرزنی که در نزدیکی ماهان کنار محور هفت باغ به عصایش تکیه داده بود و با مشت گره کرده و برای آمریکا و اسرائیل رجز خوانی می کرد دل هر ببیننده ای را می لرزاند.
او نیز ایران را مقتدر می خواهد او قطعا دوران رژیم منحوس پهلوی را و البته خواری را، پست شدن را به چشم خود دیده است که اکنون برای ماندن ایران بر اقتدار با کمری خمیده اما استوار ایستاده است.
خودروهای در حال حرکت، محور هفت باغ را ابهتی دوچندان داده بودند. از بالای پل عابر پیاده وسط محور به خودروها نگاه کردم تا چشم کار می کرد خودرو بود و پرچم سه رنگ ایران، همه آمده بودند تا جان فدای ایران شوند.
برخی هم کنار محور با پرچم ایران و انبوه خودروهای شرکت کننده در همایش عکس یادگاری می گرفتند تا بماند به یادگار! برای روزهایی که فرزندانمان از روزهای مقاومت سوال می کنند و ما برایشان می گوییم که بیش از یک ماه خیابان ها سنگرمان بودند و ما سرباز وطن!
برایشان خواهیم گفت از جان هایی که چطور بی دفاع پرکشیدند، از دختران مدرسه میناب، از موشک هایی که منازل مسکونی را هدف قرار دادند و از قول ها و وعده هایی که دشمن داد و ایران و ایرانی هرگز باور نکرد زیرا ما یقین داریم و با تک تک سلول هایمان آموخته ایم علاج تنها و تنها در وطن است.
ما تاریخ را روایت خواهیم کرد ما خواهیم گفت چه جان هایی که جان فدای ایران شدند تا ایران همچنان محکم بماند.
کرمان امروز شاهد حماسه ای عظیم بود حماسه ای که در دفتر تاریخ ثبت خواهد شد و اعتباری برای همیشه این وطن برای ملک سلیمان، کرمان پایتخت مقاومت جهان اسلام...
خبرنگار: زهرا اسکندری
انتهای پیام./



نظر شما