مسمومیت گروهی ۳۳ نفر در کرمان + جزئیات

رئیس اورژانس پزشکی کرمان از وقوع مسمومیت گروهی ۳۳ نفر در چترود خبر داد و گفت: علت این حادثه در دست بررسی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، غلامرضا خادمی، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان از مسمومیت گروهی ۳۳ نفر در چترود خبر داد و اظهار کرد: پس از دریافت گزارش مبنی بر بروز مسمومیت گروهی در منطقه چترود، بلافاصله هماهنگی‌های لازم میان واحدهای عملیاتی اورژانس، مراکز درمانی و بخش‌های مرتبط دانشگاه علوم پزشکی کرمان انجام شد و روند ارائه خدمات درمانی به افراد آسیب‌دیده در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز شد.

وی افزود: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی، مجموعاً ۳۳ نفر به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند که از این تعداد، ۲۴ نفر پس از دریافت خدمات پزشکی و بهبود وضعیت عمومی ترخیص شدند و ۹ نفر نیز برای ادامه مراقبت‌های درمانی تحت نظر و بستری هستند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به پراکندگی سنی افراد درگیر این حادثه گفت: سن بیماران بین ۵ تا ۷۹ سال گزارش شده است که شامل ۱۴ زن، ۱۰ مرد و ۹ کودک هستند.

خادمی تصریح کرد: بیماران در بیمارستان‌های پیامبراعظم(ص)، مهرگان و حضرت فاطمه(س) کرمان پذیرش شده‌اند و تیم‌های درمانی این مراکز در حال ارائه خدمات لازم به افراد بستری هستند.

وی با بیان اینکه بررسی علت دقیق این حادثه همچنان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در حال پیگیری موضوع و انجام بررسی‌های تخصصی برای شناسایی منشأ احتمالی مسمومیت هستند و نتایج نهایی پس از تکمیل تحقیقات اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین بر ضرورت رعایت اصول بهداشتی در نگهداری، تهیه و مصرف مواد غذایی به‌ویژه در فصل گرما تأکید کرد و گفت: با افزایش دمای هوا، احتمال فساد مواد غذایی و بروز مسمومیت‌های غذایی افزایش می‌یابد؛ از این رو رعایت توصیه‌های بهداشتی و توجه به سلامت مواد غذایی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از چنین حوادثی داشته باشد.

وی در پایان تأکید کرد: روند رسیدگی درمانی به بیماران ادامه دارد و در صورت دستیابی به اطلاعات تکمیلی، جزئیات بیشتر از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1307441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha