گوترش: ۸۰ نفر از کارکنان سازمان ملل در غزه کشته شدند

دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد ۸۰ تن از کارکنان این سازمان در سال گذشته میلادی در غزه جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خاطرنشان کرد که در سال گذشته میلادی ۱۳۶ نفر از کارکنان این سازمان در حین انجام مأموریت‌های خود جان باختند که ۸۰ نفر از آن‌ها در نوار غزه مشغول فعالیت بودند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، آنتونیو گوترش در جریان مراسم بزرگداشت کارکنان سازمان ملل که در سال گذشته میلادی جان خود را حین انجام مأموریت‌های خود از دست دادند، تصریح کرد قربانیان شامل ۹۷ کارمند غیرنظامی و ۳۹ نفر از نیروهای حافظ صلح بوده و آنها دارای تابعیت ۳۲ کشور بودند.

دبیرکل سازمان ملل در ادامه افزود ۸۰ نفر از کشته‌شدگان از کارکنان آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در نوار غزه بودند.

وی همچنین اظهار داشت تعداد کارکنان این سازمان که در غزه به شهادت رسیدند، بیش از تلفات سازمان ملل در هر جنگ یا فاجعه دیگر در تاریخ این آژانس است.

آنتونیو گوترش افزود برخی از این کارکنان به همراه اعضای خانواده خود در منازل یا پناهگاه‌ها به شهادت رسیدند و برخی دیگر هنگام انجام وظیفه در دفاتر، پناهگاه‌ها و میان جوامعی که به آن‌ها خدمت می‌کردند، شهید شدند. وی عنوان داشت هدف قرار دادن کارکنان سازمان ملل، نیروهای حافظ صلح و امدادگران به‌مثابه نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

پس از دو سال جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی که علاوه بر شهادت و زخمی شدن هزاران فلسطینی، ویرانی‌های عظیمی از جمله در ۹۰ درصد از زیرساخت‌های غیرنظامی نوار غزه را بر جا گذاشته، توافق آتش‌بس در غزه اعلام شد.

سازمان ملل متحد تخمین زده است که بازسازی نوار غزه حدود ۷۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1308574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha