پیام دکتر رنجبر به مناسبت هفته قوه قضاییه و سالروز شهادت شهدای هفتم تیر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرارسیدن هفته قوه قضاییه و سالروز شهادت شهدای هفتم تیر پیامی صادر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر بیژن رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرارسیدن هفته قوه قضاییه و سالروز شهادت شهدای هفتم تیر پیامی صادر کرد.

در متن پیام دکتر رنجبر آمده است:

بسمه تعالی

فرارسیدن هفته قوه قضائیه، یادآور حماسه‌ای مهم و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است که تبدیل به الگویی تمام عیار در راه دفاع از آرمان‌های به حق جامعه شد.

واقعه تلخ و دردناک هفتم تیر که به شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از مسئولان راستین به دست منافقین کوردل انجامید، گرچه کشور و نظام اسلامی را از فرزندان خدوم و مردم دار خود محروم ساخت، اما به برکت خون این شهدای گرانقدر نهال خدمتگزاری به جهت برقراری عدالت در جامعه نهادینه شد.

شهید بهشتی تنها یک قاضی یا سیاستمدار نبود، بلکه ایشان اندیشمندی مدبر، عالمی نستوه و نظریه پرداز بود که عمر پربرکت خود را در راه تحقق جامعه ای معتدل، عقلگرا و دیندار صرف کرد و در این مسیر به شهادت رسید، بی ‏تردید الگوی رفتاری و اخلاقی آن شهید والامقام، حاوی نکات آموزنده ای است که همچنان با گذشت زمان از یاد و خاطره پاک نمی شود. ایشان در آن دوران توانستند قوه قضائیه را به عنوان سنگری محکم و پایدار در دفاع از حقوق مردم و اجرای عدالت تبدیل کند.

امروز نیز قوه قضائیه با وجود نیروهای دلسوز، متعهد و متخصص توانسته است گام‌های بزرگی در مسیر تحقق عدالت، مبارزه با قانونی شکنی و دفاع از حقوق مردم برابر قانون گریزان بردارد و به نقطه اتکای نظام اسلامی تبدیل شود.

اکنون که در هفته قوه قضائیه قرار داریم، از تلاش‌های خالصانه خدمتگزاران دستگاه قضا که در مسیر پر پیچ و خم تحقق عدالت گام برمی‌دارند، قدردانی کنیم. بی‌تردید، استمرار راه شهید بهشتی، در گرو التزام عملی به اصولی چون استقلال قضایی، بی‌طرفی، پاسخگویی و مبارزه بی‌امان با فساد در همه سطوح آن هم در چارچوب شرع و قانون است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان هفتم تیر، هفته قوه قضائیه را به رئیس محترم دستگاه قضا و همه قضات شریف، کارکنان پرتلاش این نهاد تبریک می گویم و از درگاه خداوند متعال، عزت و سربلندی نظام اسلامی و توفیق هرچه بیشتر خادمان عرصه قضا و عدالت را به مردم شریف ایران مسئلت دارم.

بیژن رنجبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1310605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha