عراقچی: رهبر شهید، ایران را عزیز و سربلند می‌خواست

سید عباس عراقچی طی سخنانی اظهار داشت که رهبر شهید انقلاب همواره ایران و ایرانی را عزیز و سربلند می‌خواستند.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز،سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، طی سخنانی مهم‌ترین ویژگی رهبر شهید انقلاب اسلامی را «عزت‌طلبی» همراه با حکمت و مصلحت‌جویی دانست و تأکید کرد که ایشان همواره ایران و ایرانی را عزیز، سربلند، باابهت و باصلابت می‌خواستند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه این ویژگی مورد اعتراف دوست و دشمن بوده است، خاطرنشان کرد: عزت‌طلبی رهبر شهید با حکمت و درایت کامل همراه بود.

عراقچی اظهار داشت که از همین نگاه حکیمانه بود که سه اصل بنیادین «عزت، حکمت و مصلحت» به عنوان اصول حاکم بر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت که با تدبیر ایشان به نقشه راه دیپلماسی کشور تبدیل شد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1311089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha