استاد پیشکسوت گریم و چهره‌پردازی کرمان در ۸۷ سالگی درگذشت

محمد نواب‌زاده، هنرمند پیشکسوت و چهره ماندگار سینما و تئاتر استان کرمان، صبح روز دوشنبه در ۸۷ سالگی و بر اثر کهولت سن درگذشت. این هنرمند فقید نزدیک به ۶ دهه در حوزه گریم، چهره‌پردازی، بازیگری، کارگردانی و طراحی صحنه فعالیت داشت و شاگردان بسیاری را تربیت کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از استان کرمان؛ حسین اسحاقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، با اعلام خبر درگذشت استاد محمد نواب‌زاده، این ضایعه را به جامعه فرهنگ و هنر استان تسلیت گفت.

وی اظهار کرد: استاد نواب‌زاده صبح روز دوشنبه در سن ۸۷ سالگی و بر اثر کهولت سن دار فانی را وداع گفت و جامعه هنری استان کرمان یکی از چهره‌های باسابقه و ماندگار خود را از دست داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان درباره زمان برگزاری آیین تشییع این هنرمند پیشکسوت بیان کرد: مراسم بدرقه و تشییع پیکر استاد نواب‌زاده روز پنجشنبه برگزار می‌شود.

به گفته اسحاقی، پیکر این هنرمند فقید پس از برگزاری مراسم تشییع، در قطعه هنرمندان آرامستان کرمان به خاک سپرده خواهد شد.

وی با اشاره به سابقه طولانی فعالیت استاد نواب‌زاده در عرصه هنر گفت: این هنرمند حدود ۶۰ سال در حوزه گریم و چهره‌پردازی در کرمان و کشور فعالیت داشت و بخش مهمی از عمر خود را صرف هنرهای نمایشی و سینمایی کرد.

اسحاقی افزود: استاد نواب‌زاده در طول سال‌های فعالیت حرفه‌ای خود، هنرمندان و شاگردان بسیاری را آموزش داد و در میان اهالی فرهنگ و هنر به اخلاق‌مداری و خوش‌نامی شناخته می‌شد.

محمد نواب‌زاده متولد سال ۱۳۱۸ و از دانش‌آموختگان دانشکده هنرهای دراماتیک تهران بود. او پس از فراگیری دانش تخصصی هنر، سال‌های متمادی در عرصه‌های سینما و تئاتر فعالیت کرد و به یکی از چهره‌های شناخته‌شده هنر استان کرمان تبدیل شد.

فعالیت‌های هنری این استاد فقید تنها به گریم و چهره‌پردازی محدود نبود و او در حوزه‌های بازیگری، کارگردانی و طراحی صحنه نیز تجربه‌های متعددی داشت.

فیلم‌های سینمایی آپارتمان شماره ۱۳، ۲ نفر و نصفی و مشت بر پوست با نام موشو، از جمله آثاری هستند که استاد نواب‌زاده در کارنامه هنری خود داشت.

حضور چند دهه‌ای این هنرمند در عرصه‌های مختلف هنرهای نمایشی و سینمایی، تربیت شاگردان متعدد و فعالیت مستمر در حوزه چهره‌پردازی، بخشی از میراث حرفه‌ای او برای جامعه فرهنگ و هنر کرمان به شمار می‌رود.

خبرنگار: زهرا اسکندری
انتهای خبر./

کد مطلب: 1314059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha