همدان در مسیر جهانی شدن؛ قضاوت داور ایرانی در رویداد مهم اسکیت

بانوی داور همدانی با حضور در نخستین دوره مسابقات اینلاین هاکی باشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه، نام استان همدان را در یکی از رویدادهای مهم این رشته مطرح کرد و توانمندی داوران ایرانی را در سطح بین‌المللی به نمایش گذاشت.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان؛ رئیس هیات اسکیت استان همدان از حضور و قضاوت صفورا تقی‌نژاد، داور بین‌المللی این استان، در نخستین دوره مسابقات اینلاین هاکی باشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه خبر داد.

مهدی سحاب‌روشن اظهار کرد: این رقابت‌ها با حضور تیم‌های برتر کشورهای آسیایی و منطقه اقیانوسیه در شهر لیشوی چین برگزار می‌شود و حضور یک داور همدانی در این سطح، نشان‌دهنده جایگاه و توانمندی ورزشکاران و فعالان حوزه اسکیت استان است.

وی افزود: صفورا تقی‌نژاد از داوران توانمند فدراسیون اسکیت جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود که با بهره‌گیری از دانش فنی، تجربه ارزشمند و حضور موفق در مسابقات مختلف، توانسته جایگاه قابل توجهی در عرصه داوری اینلاین هاکی به دست آورد.

رئیس هیات اسکیت همدان ادامه داد: نخستین دوره مسابقات اینلاین هاکی باشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه به ابتکار کمیسیون اینلاین هاکی کنفدراسیون اسکیت آسیا برگزار شده و حضور ۲۶ تیم از کشورهای مختلف، اهمیت این رویداد را در مسیر توسعه این رشته در منطقه افزایش داده است.

وی بیان کرد: این مسابقات در ۶ رده برگزار می‌شود و حضور داوران بین‌المللی از کشورهای مختلف، سطح فنی رقابت‌ها را افزایش داده و زمینه تبادل تجربه میان فعالان این رشته را فراهم کرده است.

سحاب‌روشن با اشاره به سابقه فعالیت داور همدانی در رقابت‌های معتبر بین‌المللی گفت: تقی‌نژاد پیش از این نیز تجربه قضاوت در مسابقات قهرمانی آسیا را داشته و عملکرد موفق او موجب شده بار دیگر اعتماد مسئولان بین‌المللی این رشته را برای حضور در یک رویداد مهم به دست آورد.

وی تأکید کرد: حضور نمایندگان همدان در عرصه‌های بین‌المللی، نتیجه سال‌ها تلاش، آموزش و برنامه‌ریزی در مسیر توسعه ورزش اسکیت است و موفقیت‌های به‌دست‌آمده می‌تواند انگیزه‌ای برای رشد بیشتر این رشته در استان باشد.

رئیس هیات اسکیت استان همدان اظهار کرد: داوری در رقابت‌های سطح بالا نیازمند دانش تخصصی، آمادگی ذهنی، شناخت کامل قوانین و توانایی مدیریت شرایط مسابقه است و حضور موفق داوران ایرانی در چنین رویدادهایی نشان‌دهنده ظرفیت بالای کشور در این حوزه است.

وی افزود: توسعه جایگاه داوری بانوان در ورزش، یکی از نشانه‌های رشد ساختارهای حرفه‌ای در رشته‌های مختلف محسوب می‌شود و حضور صفورا تقی‌نژاد در این سطح، بیانگر توانایی بانوان ورزشکار و فعالان ورزشی استان همدان است.

سحاب‌روشن همچنین از انتخاب این داور همدانی برای قضاوت در بزرگ‌ترین رویداد جهانی اسکیت خبر داد و گفت: صفورا تقی‌نژاد برای حضور در مسابقات World Skate Games ۲۰۲۶ که در کشور پاراگوئه برگزار خواهد شد نیز انتخاب شده است.

وی ادامه داد: این انتخاب افتخاری مهم برای ورزش همدان محسوب می‌شود و نشان می‌دهد عملکرد حرفه‌ای و دانش فنی این داور مورد توجه مسئولان بین‌المللی رشته اینلاین هاکی قرار گرفته است.

رئیس هیات اسکیت همدان خاطرنشان کرد: موفقیت نمایندگان استان در عرصه‌های جهانی و آسیایی، حاصل تلاش مستمر مجموعه ورزش، مربیان، داوران و فعالانی است که برای ارتقای سطح این رشته فعالیت می‌کنند.

وی گفت: هیات اسکیت استان همدان تلاش دارد با حمایت از استعدادهای موجود، زمینه حضور بیشتر ورزشکاران، مربیان و داوران استان را در رقابت‌های ملی و بین‌المللی فراهم کند.

سحاب‌روشن تأکید کرد: حضور بانوان توانمند استان در رویدادهای معتبر جهانی، علاوه بر ایجاد افتخار برای همدان، ظرفیت‌های ورزشی کشور را نیز معرفی می‌کند و می‌تواند مسیر حضور نسل جدید علاقه‌مندان به ورزش را هموارتر سازد.

وی افزود: قضاوت صفورا تقی‌نژاد در نخستین دوره مسابقات اینلاین هاکی باشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه، گامی ارزشمند در معرفی توانایی‌های داوری بانوان ایرانی و ارتقای جایگاه ورزش اسکیت کشور در سطح بین‌المللی است.

خبرنگار: نازنین مولائی منظر
انتهای خبر/

کد مطلب: 1315193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha