هر سیاست جدید درباره زیست دانشجویی باید متناسب با وضعیت روز باشد

معاون سیاسی بسیج دانشجویی حوزه خوابگاه دانشگاه تهران گفت: هر سیاستی که بر زندگی دانشجو اثر می‌گذارد، باید متناسب با شرایط روز او سنجیده شود؛ چرا که اگر فشار ناشی از تصمیمات کلان در نهایت به زندگی دانشجو منتقل شود، نتیجه‌ای جز افزایش دغدغه و فشار بر او نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نشست میز دانشجویی دانشگاه تهران صبح امروز با حضور جهانبخش دانشیان معاون امور دانشجویان سازمان امور دانشجویان، رضا حجتی سرپرست صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، ابوالفضل دانشور مدیرکل امور دانشجویان و جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

داشجویان در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون اجرای طرح نوین تغذیه دانشجویی که پیش از این مقرر شده بود از ترم تحصیلی پیش رو در دانشگاه‌ها اجرایی شود، با مسئولان مربوط در میان گذاشتند.

محمد مهدی کشوری فرد معاون سیاسی بسیج دانشجویی حوزه خوابگاه دانشگاه تهران در این نشست با بیان اینکه نمی‌توان از دانشجو انتظار داشت فشارهای شرایط جدید را تحمل کند، اظهار کرد: هر نوع تغییری در فضای تأثیرگذار بر زندگی دانشجو، نیازمند دستورالعمل اجرایی روشن است. آنچه ما در این طرح مشاهده می‌کنیم، اجرای آن در یک فضای موهوم و نه در یک مسیر مشخص، دارای آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی است.

مشروح سخنان کشوری فرد به شرح ذیل است؛

تغذیه فقط غذا نیست؛ بخشی از حق، رفاه و امنیت خاطر دانشجوست. اگر قرار است سیاستی برای رفاه دانشجو اجرا شود، نتیجه آن باید رفاه بیشتر دانشجو باشد، نه دغدغه بیشتر.

ما معتقدیم هر سیاستی که بر زندگی دانشجو اثر می‌گذارد، باید متناسب با شرایط روز او سنجیده شود؛ چرا که اگر فشار ناشی از تصمیمات کلان در نهایت به زندگی دانشجو منتقل شود، نتیجه‌ای جز افزایش دغدغه و فشار بر او نخواهد داشت.

و نمی‌توان از دانشجو انتظار داشت فشارهای شرایط جدید را تحمل کند، اما هم‌زمان سیاست‌های رفاهی بدون توجه به همین شرایط بر زندگی او اعمال شوند.


همچنین هر نوع تغییری در فضای تأثیرگذار بر زندگی دانشجو، نیازمند دستورالعمل اجرایی روشن است. آنچه ما در این طرح مشاهده می‌کنیم، اجرای آن در یک فضای موهوم و نه در یک مسیر مشخص، دارای آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی است.

داشتن آیین‌نامه اجرایی یک مطالبه انتزاعی نیست؛ لازمه یک طرح منسجم است. وقتی دستورالعمل اجرایی روشنی وجود نداشته باشد، سؤالات جدی به وجود می‌آید

۱. مسئول اصلی اجرای این طرح کیست؟


۲. عدالت اقتصادی چگونه قرار است در اجرای این طرح محقق شود؟


این طرح، یک مجری شناخته شده دارد، سازمان امور دانشجویان به ریاست دکتر حبیبا

آنچه تا الان دیده ایم اینگونه بوده که سیر تصمیم‌گیری ایشان با واقعیت‌های موجود فاصله داشته... بطوری که در سه هفته مانده به شروع سال تحصیلی، طرح ابتدایی تماما ملغی می‌شود
سوال ما اینست، جه مولفه‌هایی تغییر کرد که شما تصمیم به
این تغییر گرفتید ؟ سرمایه اجتماعی که به واسطه این تصمیم از دست رفت را جگونه باسخگو خواهید داد؟

آقای حبیبا؛ جند بار از شما دعوت شد تا در فضای کف دانشگاه به تخاطب با دانشجویان بپردازید ...، اما به نظر می‌رسد تصمیم‌گیری و دغدغه مندی شما مبتنی بر کافه‌گردی‌های بالاشهری بوده است ...


صریح و شفاف عرض میکنیم هیچ طرحی پذیرفتنی نیست، مگر اینکه با فضای واقعی زندگی دانشجو مطابقت داشته باشد، شفاف و قابل اجرا باشد و در نهایت فشار را بر دانشجو کاهش دهد، نه اینکه بر دغدغه‌های او اضافه کند.

والسلام و علیکم و رحمه ...

انتهای پیام/

کد مطلب: 1316848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha