ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش آمریکا مورد حمله قرار گرفت

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: نیروی هوافضای سپاه با چند فروند موشک بالستیک، ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا که برای کشتی های ایرانی مزاحمت ایجاد کرده و در محاصره دریایی شرکت داشتند مورد حمله قرار داد.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ vوابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۱۰ خود اعلام کرد که ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت.

متن کامل این اطلاعیه به شرح ذیل است:

«بسم الله قاصم الجبارین
امت مبعوث شده ایران اسلامی؛

نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با چند فروند موشک بالستیک، ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا که برای کشتی های ایرانی مزاحمت ایجاد کرده و در محاصره دریایی شرکت داشتند مورد حمله قرار داد.
این دو شناور جنگی پس از وارد شدن خسارت و ترس از حمله مجدد، مجبور به فرار از منطقه درگیری شدند.

دشمن متجاوز که سال ها با غرور کاذب و ادعاهای پوشالی در منطقه جولان می داد، امروز ناچار به اعتراف رسمی شد که دو ناو جنگی نیروی دریایی آمریکا مورد حمله قرار گرفت.

اعتراف سنتکام مبنی بر تائید این عملیات سند زنده ای از شکست راهبردی دشمن و اثبات قدرت تهاجمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مصمم و قاطعانه از کیان ایران اسلامی دفاع می کنند.

حضور پر شکوه امت اسلامی در صحنه و نبرد بی امان رزمندگان غیور اسلامی دشمن را از دستیابی به اهداف پلیدش باز می دارد.

در صورت ادامه اقدامات خصمانه و متجاوزانه، رژیم آمریکا باید منتظر پاسخ های سهمگین نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران باشد. ما قوی تر از همیشه ایستاده‌ایم. پیروزی از آن ملت مقاوم ایران اسلامی است و شکست و پشیمانی، سرنوشت قطعی متجاوزان است.»

انتهای پیام/

کد مطلب: 1317248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha