تقویت علم و فناوری، راهبرد کلیدی ایران در مقابله با جنگ ترکیبی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفری رسمی به هرمزگان، ضمن بررسی وضعیت بازسازی دانشگاه‌های خسارت‌دیده و اعلام آمادگی برای آغاز آموزش‌های حضوری، تقویت علم و فناوری را راهبرد کلیدی ایران در مواجهه با جنگ ترکیبی و دفاع از حاکمیت ملی دانست.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفری یکروزه و راهبردی به استان هرمزگان، با هدف بررسی میدانی وضعیت آموزش عالی و حمایت از جامعه دانشگاهی این استان، بر نقش بنیادین دانش و تخصص در دوران جدید جنگ ترکیبی تأکید کرد. وی این سفر را با هدف آغاز پرشور سال تحصیلی جدید تحت شعار استقبال از مهر در جبهه مقاومت و ابراز همدلی با مردم مقاومت‌پیشه جنوب کشور ترتیب داد.

سیمایی صراف در نشست خبری با حضور رسانه‌ها در حاشیه بازدید از دانشگاه هرمزگان اظهار داشت: بر اساس نظرسنجی‌های جامع از جامعه دانشجویی، اشتیاق و تمایل بسیاری برای بازگشت به آموزش‌های حضوری مشاهده شده است. وی تصریح کرد که این شور و اشتیاق دانشجویان برای بازگشت به محیط‌های علمی، پاسخی قاطع به تلاش‌های دشمنان برای متوقف کردن نهاد علم در کشور است و نشان می‌دهد که اراده دانش‌پژوهان ایرانی بر هرگونه فشارهای خارجی پیش‌تاک است.

وزیر علوم در رابطه با چالش‌های برگزاری کلاس‌ها در مناطق درگیر، خاطرنشان کرد: دولت به دنبال راهکارهای منعطف و متناسب با شرایط هر منطقه است. وی افزود که تصمیم‌گیری نهایی درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها در مناطق خاص، پس از مشورت‌های دقیق با مدیران دانشگاهی و مقامات امنیتی استان اتخاذ خواهد شد تا تداوم آموزش با حداکثر بهره‌وری و رعایت کامل پروتکل‌های ایمنی همراه باشد.

در بخش دیگری از سخنان وی، موضوع بازسازی زیرساخت‌های آموزشی مطرح شد. سیمایی صراف با اشاره به خسارات وارده به فضاهای آموزشی در حملات اخیر، تأکید کرد که برنامه‌های جامع و جدی برای جبران این خسارات پیش‌بینی شده است.

وی بیان داشت که مفهوم ایران جدید نیازمند توجه مضاعف به علم و فناوری است و اولویت‌های کشور در این حوزه بازتعریف شده است تا بتوان از دانش به عنوان ابزاری برای پیشرفت و دفاع ملی بهره برد. وی همچنین خاطرنشان کرد که توسعه دانشگاه هرمزگان با تکیه بر ظرفیت‌های علمی، نخبگان و دانشجویان این استان در دستور کار جدی وزارت علوم قرار دارد.

سیمایی صراف در پایان با قدردانی از صبر و استقامت مردم هرمزگان، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در حالی که هرگز جنگ‌طلب نیست، اما در دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی خود قاطع است و جنگ را به خوبی می‌شناسد. وی افزود به محض آنکه متجاوزان از سردرگمی خارج شده و به حقوق قانونی ایران احترام بگذارند، مردم این سرزمین که همواره اهل گفتگو، منطق و صلح بوده‌اند، درهای گفتگو را گشوده خواهند داشت.

در این سفر رسمی، وزیر علوم علاوه بر حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه و شرکت در جلسه شورای دانشگاه و کارگروه مدیریت آموزش عالی، بازدید میدانی از ساختمان‌های خسارت‌دیده دانشگاه هرمزگان را در دستور کار قرار داد. لازم به ذکر است که دانشگاه هرمزگان با پذیرش پنج هزار و پانصد دانشجو در ۱۳۳ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف و با پشتیبانی ۲۶۳ عضو هیئت علمی، یکی از مراکز کلیدی آموزش عالی در جنوب کشور محسوب می‌شود.

خبرنگار: فاطمه بکروی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1317635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha