درخشش عکاسان سیستان و بلوچستان در سومین جشنواره عکس تهران

با اعلام دبیرخانه سومین جشنواره عکس تهران، آثار سه عکاس فعال کانون عکاسان استان سیستان و بلوچستان به مرحله مسابقه این رویداد راه یافت؛ موفقیتی که بیانگر ظرفیت‌های هنری و حضور رو به رشد عکاسان این استان در عرصه‌های ملی و حرفه‌ای عکاسی است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، دبیرخانه سومین جشنواره عکس تهران فهرست نهایی آثار راه‌یافته به بخش مسابقه این رویداد را اعلام کرد؛ جشنواره‌ای که این دوره هم‌زمان با چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران برگزار می‌شود و بستری برای ارائه آثار و دیدگاه‌های متنوع عکاسان کشور فراهم کرده است.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، آثار راه‌یافته در دو بخش «تک‌عکس» و «مجموعه‌عکس» مورد بررسی و ارزیابی هیأت داوران قرار گرفته‌اند.

این مرحله با داوری ساعد نیک‌ذات، فاطمه بهبودی و مسعود اشتری، از اساتید و چهره‌های شناخته‌شده حوزه عکاسی، انجام شده و آثار بر اساس معیارهای تخصصی و هنری مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

در سومین دوره این جشنواره، در مجموع ۵۸ اثر در بخش «تک‌عکس» و ۱۰ اثر در بخش «مجموعه‌عکس» موفق شدند امتیاز لازم را برای حضور در مرحله مسابقه به دست آورند و در فهرست نهایی آثار راه‌یافته قرار گیرند.

در میان اسامی راه‌یافتگان، نام سه عکاس فعال از کانون عکاسان استان سیستان و بلوچستان نیز به چشم می‌خورد؛ حدیث معزی، محمد شیرانی و صادق سوری که با ارائه آثار خود توانستند به مرحله نهایی این رویداد راه پیدا کنند.

راه‌یابی این سه هنرمند به سومین جشنواره عکس تهران، بیانگر تداوم فعالیت‌های تخصصی عکاسان سیستان و بلوچستان و حضور مؤثر آنان در رویدادهای معتبر هنری کشور است؛ موضوعی که می‌تواند ظرفیت‌های کمتر دیده‌شده فرهنگی و هنری این استان را بیش از پیش در معرض توجه جامعه هنری کشور قرار دهد.

عکاسی در سیستان و بلوچستان به واسطه تنوع اقلیمی، فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و زیست‌محیطی این استان، از ظرفیت قابل توجهی برای تولید آثار مستند، هنری و خلاقانه برخوردار است و فعالیت هنرمندان این حوزه می‌تواند بخشی از واقعیت‌ها، زیبایی‌ها و روایت‌های بومی منطقه را از دریچه هنر به مخاطبان معرفی کند.

حضور عکاسان این استان در جشنواره‌های ملی و تخصصی، علاوه بر ایجاد فرصت برای معرفی توانمندی‌های هنری منطقه، زمینه‌ای برای ارتباط بیشتر میان هنرمندان، تبادل تجربه و ارتقای سطح حرفه‌ای فعالیت‌های عکاسی فراهم می‌کند.

سومین جشنواره عکس تهران نیز با رویکردی تخصصی، فرصتی برای گردهمایی عکاسان و ارائه نگاه‌های متفاوت و خلاقانه آنان به موضوعات مختلف فراهم کرده است؛ رویدادی که می‌تواند در مسیر شناسایی استعدادهای جدید و تقویت جریان حرفه‌ای عکاسی کشور نقش‌آفرین باشد.

در این میان، راه‌یابی محمد شیرانی، از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، به بخش مسابقه سومین جشنواره عکس تهران نیز از دیگر نکات قابل توجه این رویداد است؛ موفقیتی که می‌تواند نمونه‌ای از پیوند ظرفیت‌های دانشگاهی با فعالیت‌های حرفه‌ای و هنری دانشجویان باشد.

تداوم حضور دانشجویان و هنرمندان جوان در رویدادهای تخصصی، زمینه‌ای برای شکل‌گیری تجربه‌های حرفه‌ای، توسعه مهارت‌های هنری و ورود استعدادهای جدید به عرصه‌های ملی و بین‌المللی فراهم می‌کند.

راه‌یابی حدیث معزی، محمد شیرانی و صادق سوری به سومین جشنواره عکس تهران را می‌توان گامی دیگر در مسیر معرفی توانمندی‌های عکاسان سیستان و بلوچستان دانست؛ حضوری که نشان می‌دهد استعدادهای هنری این استان، در صورت فراهم بودن زمینه‌های مناسب برای آموزش، تولید و ارائه آثار، ظرفیت حضور پررنگ‌تر در رویدادهای معتبر هنری کشور را دارند.

خبرنگار: عبدالقادر پاداش

انتهای پیام/

کد مطلب: 1318180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha