دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل «واحد سرآمد» شد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۴-۱۴۰۵ با ارتقای دو پله‌ای، موفق به کسب رتبه سوم و دریافت عنوان «واحد سرآمد» شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۴-۱۴۰۵ با ارتقای دو پله‌ای در شاخص‌های ارزیابی، رتبه سوم را کسب کرد و عنوان «واحد سرآمد» را به دست آورد.

این موفقیت حاصل اجرای برنامه‌های راهبردی و رویکرد تحولی در مدیریت این واحد دانشگاهی و بیانگر ارتقای شاخص‌های کیفی، آموزشی، پژوهشی و اداری واحد بین‌المللی زابل در راستای اهداف و برنامه‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است.

هم‌افزایی ارکان دانشگاه؛ عامل ارتقای جایگاه واحد زابل

سعید مقدم‌بقا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل، با اشاره به کسب رتبه سوم در ارزیابی عملکرد سال جاری اظهار کرد: صعود دو پله‌ای و کسب رتبه سوم، ثمره هم‌افزایی حداکثری تمامی ارکان دانشگاه و تعهد اساتید، کارکنان و دانشجویان است.

وی افزود: با تکیه بر استانداردهای نوین مدیریتی و تمرکز بر ارتقای کیفیت خدمات در ابعاد مختلف، توانستیم جایگاه واحد بین‌المللی زابل را در میان واحدهای برتر ارتقا دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل کسب عنوان «واحد سرآمد» را نقطه عطفی در مسیر فعالیت این واحد دانست و گفت: این موفقیت در عین حال مسئولیتی مضاعف برای تداوم مسیر تعالی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود ایجاد می‌کند.

مقدم‌بقا ادامه داد: هدف ما در سال آینده دستیابی به رتبه نخست و تثبیت جایگاه پیشرو واحد بین‌المللی زابل در سطح منطقه و کشور است.

بر اساس این گزارش، ارزیابی عملکرد سال جاری با توجه ویژه به شاخص‌هایی از جمله توسعه بین‌المللی، بهره‌وری منابع انسانی و ارتقای جایگاه پژوهشی انجام شده است. انعکاس این شاخص‌ها در نتایج نهایی، نشان‌دهنده انطباق برنامه‌های عملیاتی واحد بین‌المللی زابل با استانداردها و اهداف سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است.

خبرنگار: مبینا میر

انتهای پیام/

کد مطلب: 1320013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha