جریمه میلیاردی قاچاقچی بنزین در بافق

سرپرست اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان یزد از محکومیت قاچاقچی ۵۰۰ لیتر بنزین در شهرستان بافق به ضبط سوخت و پرداخت بیش از یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال جزای نقدی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان یزد؛ محمد نوروزی با اعلام این خبر اظهار کرد: پرونده تخلف قاچاق ۵۰۰ لیتر بنزین به ارزش ۶۱۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بافق مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: شعبه رسیدگی‌کننده با توجه به محتویات پرونده و عدم ارائه هرگونه مدارک و مستندات قانونی برای حمل این حجم سوخت، اتهام انتسابی را محرز دانست.

سرپرست اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان یزد تصریح کرد: متهم علاوه بر ضبط سوخت‌های مکشوفه به نفع دولت، به پرداخت یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل دو برابر ارزش ریالی کالای قاچاق محکوم شد که این حکم در مهلت قانونی به مرحله اجرا درآمد.

نوروزی در پایان یادآور شد: این میزان سوخت توسط مأموران کلانتری ۱۱ شهرستان بافق در حین پایش و بازرسی از خودروهای عبوری، از یک دستگاه خودروی سواری پژو کشف و پرونده آن جهت رسیدگی و صدور حکم قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.

خبرنگار: محیا ذوالفقاری

انتهای پیام/

کد مطلب: 1320314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha