حمله موشکی عربستان به منطقه مرزی در "صعده" یمن

تجاوزات رژیم سعودی به مناطق مختلف و زیرساخت‌های مسکونی و حیاتی یمن ادامه دارد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ رسانه‌های یمنی صبح امروز (دوشنبه) از حمله موشکی عربستان سعودی به شهرستان مرزی «الظاهر» در استان صعده خبر دادند.

شبکه خبری المسیره یمن با اعلام این خبر به جزئیات بیشتر این خبر و خسارت‌های ناشی از آن اشاره ای نکرد.

بامداد امروز رسانه‌های یمنی از حمله جدید عربستان سعودی به صنعاء پایتخت یمن خبر دادند.

المسیره یمن گزارش داد که شهرستان «همدان» در استان صنعاء هدف تجاوز جدید عربستان قرار گرفته است.

رسانه‌های یمنی گزارش دادند که جنگنده‌های متجاوز سعودی، یک محله مسکونی در مسیر فرودگاه واقع در شهرستان «الثورة» را هدف قرار دادند.

رسانه‌های یمنی همچنین اعلام کردند که جنگنده‌های سعودی با حمله به یک ساختمان مسکونی در مرکز شهر «التربه» در شهرستان «الشمایتین» واقع در جنوب استان تعز، خسارات مادی سنگینی به بار آوردند.

خبرنگار شبکه المسیره یمن در تعز گزارش داد: هواپیماهای متجاوز سعودی، جاده «الزربی» در شهرستان «حیفان» این استان را هدف دو حمله هوایی قرار دادند.

عصر روز یکشنبه نیز رسانه‌های یمنی از حمله هوایی رژیم سعودی به فرودگاه بین المللی صنعاء خبر داده بودند.

عربستان سعودی طی هفته‌های اخیر حملات خود به زیرساخت‌ها و مناطق غیرنظامی یمن را به شدت تشدید کرده است.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، دیروز اعلام کرده که عربستان طی ۲۴ ساعته گذشته ده‌ها حمله هوایی و موشکی انجام داده است.

نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات سعودی ها به زیر ساخت‌های غیرنظامی این کشور، فرودگاه‌ها و تاسیسات حیاتی عربستان سعودی را هدف حملات موشکی خود قرار داد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1321228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha