نامه جعفرزاده ایمن آبادی به رییس رسانه ملی;صدا و سیما به تخریب مذاکره کنندگان محبوب مردم و امین نظام می پردازد

جعفرزاده ایمن آبادی در نامه ای خطاب به رییس سازمان صدا و سیما گفت: بی وقفه در صدا و سیما شاهد برنامه هایی هستند که در قالب خبر و گزارش و فیلم مستند، پا را از نقد فراتر گذاشته و به تخریب مذاکره کنندگان محبوب مردم و امین نظام می پردازد.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از خانه ملت، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نامه ای خطاب به علی عسگری ریس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نوشت که متن نامه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر علی عسکری

ریاست محترم سازمان صدا و سیما

با سلام و عرض تبریک به مناسبت انتصاب شما در این جایگاه حساس و از آنجا که در طول مدت نمایندگی خود در مجلس نهم، تجربه کار با دو رئیس پیش از شما را داشته ام بر خود لازم می دانم آنچه را که در این سال ها دیدیم و گفتیم و بسیاری از آن ها شنیده نشد در آغاز راه با شما در میان بگذارم تا شاید در مسیر موفقیت و مسئولیت خطیری که بر عهده گرفته اید، موثر باشد.

جناب آقای دکتر علی عسکری

نظام اسلامی ما در سال های پایانی چهارمین دهه از عمر خود، بدون شک مرحله آزمون و خطا و تصمیم گیری های بدون مطالعه ای که شاید زمانی در اوایل انقلاب توجیه پذیر بود عبور کرده و مردم نیز به حق از ما مسئولان انتظار عملکردی کارشناسی شده و مبتنی بر واقعیات روز جامعه دارند. در چنین شرایطی زیبنده نیست که در رسانه ملی و تنها رسانه رسمی نظام، آن هم رسانه ای که دارای پشتوانه ای غنی از آرشیو نیروهای مجرب با امکانات روز است شاهد این باشیم که با تغییر یک رئیس مشی و برنامه ها دگرگون شود و با تغییر رئیس بعدی نیز همچنین.

مردمی که می بینند با تصمیم یک رئیس سازمان، توسعه شبکه های تلویزیونی در دستورکار قرار می گیرد و با آمدن رئیس بعدی، روند معکوس در پیش گرفته می شود، حتما با خود می اندیشند که کدام یک از این دو کار کارشناسی شده نبوده است؟

البته به گمان من پاسخ واقعی این است که هیچ یک از دو اقدام فوق دارای پشتوانه کارشناسی واقعی نبود، چرا که هیچ کدام باعث نشد شاهد تغییری چشمگیر در استقبال عمومی از صدا و سیما باشیم. آنچه به جد لازم می دانم در ابتدای کار شما که خود از نیروهای با سابقه و مجرب سازمان صدا و سیما هستید، به عنوان توصیه ای برادرانه عرض کنم این است که اگر ده مدیر دیگر نیز پس از شما در این جایگاه قرار بگیرند و همچنان بدون توجه به محتوا، به دنبال جذب مخاطب از راه تغییر شکل و قالب باشند، در، همچنان بر همین پاشنه خواهد چرخید. این یک واقعیت است که تا وقتی بخشی از مردم کشورمان صدای خود را از رسانه ملی نشنوند، برای آن ها فرقی نمی کند که تعداد شبکه های تلویزیونی فعال در این سازمان 20 عدد است یا 120 عدد!

برای مردمی که در طول مدت فعالیت تیم مذاکره کننده سابق، حتی یک برنامه در نقد آن مذاکرات از صدا و سیما ندیده اند و حالا با هدف تغییر به دولتی رای داده اند که مسیر مذاکرات را تغییر داده و بی وقفه در صدا و سیما شاهد برنامه هایی هستند که در قالب خبر و گزارش و فیلم مستند، پا را از نقد فراتر گذاشته و به تخریب مذاکره کنندگان محبوب مردم و امین نظام می پردازد. تفاوتی نمی کند که چیدمان استودیو خبر در سازمان شما شبیه فلان بخش خبری یک شبکه ماهواره ای باشد یا نه! آن ها پیش از آنکه به دکوراسیون و تیتراژ و ترکیب ظاهری ارائه برنامه های پر مخاطب ماهواره ای دقت کنند و جذب آن شوند، از محتوای برنامه های شما و شباهت آن با برنامه های شما روی گردان می شوند.

جناب آقای دکتر علی عسکری

آنچه به عنوان مثال در سطرهای پیش گفتم تنها مشتی بود برای نمونه از خروار انتقاداتی که به عملکرد پیشینیان شما وارد است. اما امروز برای تکرار نشدن این اشتباهات چه باید کرد؟ از آنجا که گمان می کنم راهکار پیشنهادی اینجانب به دلیل الگو قرار دادن یک نمونه خارجی، مورد انتقاد برخی از حامیان مشی فعلی قرار بگیرد، لازم می دانم تا پیش از بیان پیشنهاد خود مقدمه ای را بیان کنم.

201/201

کد خبر: 654665

وب گردی

وب گردی