آموزش آشپزی
-
ترفندی مخصوص برای بهتر کردن ظاهر برنج شفته شده
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دقیقا وعدهای که مهمان دارید، برنجتان شفته شده باشد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ۱۳ غذا و پیش غذای ساده برای تابستان
در این مقاله قصد داریم تا انواع غذاهای تابستانی خوشمزه را برایتان معرفی کنیم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب بادمجان رولی
رول کباب بادمجان یک غذای فوق العاده خوشمزه و ابتکاری می باشد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه پنیر پیتزای حرفهای در خانه و بدون دردسر
از املت، تا پیراشکی و پیتزای خانگی، هر غذایی با پنیرپیتزا خوشمزهتر میشود اما مشکل اینجاست که پنیرپیتزاهای موجود در بازار یا کیفیت خوبی ندارند؛ یا اگر کیفیت دارند مقرون بهصرفه نیستند
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه پلو قیسی آذربایجان بدون گوشت
رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت، یک غذای محلی و خوشمزه است. برای تهیه این غذا، به برنج ، رشته فرنگی، برگه زردآلو و قیسی نیاز داریم ، در این مطلب شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه نان مایورکا؛ نان حلزونی خوشمزه و شیرین
نان مایورکا یا نان حلزونی اسپانیایی یکی از نان های پرطرفدار بین المللی است که برای وعده صبحانه یا عصرانه سرو می شود.
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت دختر لوس غذای محلی گیلان
دختر لوس یک غذای محلی و اصیل گیلانی است، که بی شباهت به کال کباب، پیش غذای معروف گیلان نیست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دختر لوس شمالی در ادامه با ما همراه باشید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه صبحانه خوشمزه هندی
صبحانه خوشمزه هندی با لپه و لوبیا سفید درست میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پیده ترابزون
پیده یکی از غذاهای معروف کشور ترکیه است که در واقع آن را با نام پیتزای ترکی هم میشناسند. این غذا با تکهای خمیر درست میشود که پیش از قرار دادن در فر، بر روی آن موادی مانند گوشت، سبزیجات و پنیر میریزند.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه یک پلوی ساده و خوشمزه با سویا
این پلوی خوشمزه و ساده را میتوانید با سویا درست کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خوراک جگر مرغ با ترکیب قارچ و سیب زمینی
خوراک ها یکی از غذا های خوشمزه نونی هستند که شما می توانید با انواع گوشت و مرغ و جگر تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه تهچین آلبالو با گوشت
ته چین انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید با مرغ یا گوشت و یا به صورت گیاهی ته چین ها را تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه مشته بادمجان شیرازی
مشته بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه یه غذای ترکیبی و خوشمزه؛ ته چین کوکو سبزی
ته چین کوکو سبزی یکی از ته چین های بسیار خوشمزه و ساده و مجلسی است.
-
آموزش آشپزی / شیوه جلوگیری از کف کردن روغن
حتما برای شما ما پیش آمده که برای طبخ غذاهای سرخ کردنی مثل انواع کوکو و کتلت با کف کردن روغن روبرو شده باشید. اگر میخواهید بدانید علت این کف کردن چیست و چگونه می توان از کف کردن آن جلوگیری کنید همراه ما باشید.
-
آموزش آشپزی / طعم بینظیر ماست و خیار با این ادویه
یک متخصص طب ایرانی با بیان اینکه طبق نظر حکمای این طب، مواد غذایی باید با مصلحاتشان مصرف شوند، گفت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی میتواند باعث دل درد و آسیب به بدن شود.
-
آموزش آشپزی / چرا هنگام سرخ کردن مواد غذایی روغن کف میکند؟
گاهی پیش میآید که بعد از ریختن روغن در ماهیتابه روغن کف میکند. اگر چنین اتفاقی برای شما پیش آمد، اصلاً نگران نباشید روغن کاملاً سالم است
-
آموزش آشپزی / خوراک گوشت چرخ کرده و سیب زمینی غذایی فوری و خوشمزه
اگر میخواهید برای یک شام سبک و بدون برنج نیز تهیه کنید این غذا گزینه خوبی در کنار نان تازه میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه ماکارونی رنگارنگ و جذاب در خانه
شما می توانید با رنگ طبیعی یا رنگ خوراکی مجاز یک ماکارونی جذاب برای بچه ها تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کشک بادمجان به روش رستورانها
کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه میشود، با ما باشید تا این غذای خوشمزه را به شیوه رستورانی یاد بگیریم.
-
آموزش آشپزی / مراحل مختلف پخت خورش فسنجان با نکات کلیدی
تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است اما...
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه نثار پلوی مجلسی با مرغ
نثار پلو دماوندی یکی از پلو های اصیل ایرانی می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کلم سوخاری ترد و خوشمزه
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه رشته پلو با قیسی استان آذربایجان
رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و بدون گوشت آماده می شود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه دمی عدس بدون گوشت
امروز طرز تهیه دمی عدس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه یک غذای اصیل ایرانی به نام کشک گردو
کشک گردو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانیها سرو کرد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه خوراک مرغ و بادمجان رژیمی
امروز طرز تهیه خوراک مرغ و بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
-
آموزش آشپزی / از برنج پخته شده چگونه نگهداری کنیم؟
برنج میتواند شرایط ایده آلی را برای رشد باکتریهای بالقوه خطرناک ایجاد کند و همین امر بر اهمیت نحوه نگهداری آن میافزاید
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه شله ماهی
شله ماهی یا آش ماهی یکی از غذاهای خوشمزه سنتی جنوب ایران است ، در صورتی که ماهی تازه در دسترس نداشتید میتوانید از کنسرو تن ماهی برای تهیه این آش خوشمزه و مقوی استفاده کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت
امروز طرز تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.