آموزش آشپزی / طرز تهیه پنیر پیتزای حرفه‌ای در خانه و بدون دردسر

از املت، تا پیراشکی و پیتزای خانگی، هر غذایی با پنیرپیتزا خوشمزه‌تر می‌شود اما مشکل این‌جاست که پنیرپیتزاهای موجود در بازار یا کیفیت خوبی ندارند؛ یا اگر کیفیت دارند مقرون به‌صرفه نیستند

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  از املت، تا پیراشکی و پیتزای خانگی، هر غذایی با پنیرپیتزا خوشمزه‌تر می‌شود اما مشکل این‌جاست که پنیرپیتزاهای موجود در بازار یا کیفیت خوبی ندارند؛ یا اگر کیفیت دارند مقرون به‌صرفه نیستند اما می‌شود یک پنیر پیتزای خوشمزه و مقرون به‌صرفه در خانه تهیه کرد. برای این‌کار به ۲ کیلو شیر پرچرب، یک لیوان سرکه سفید و کمی نمک نیاز داریم.

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکو تره و پیازچه

حالا برویم سراغ مراحل تهیه این پنیر پیتزا:      

۱) ابتدا شیر را داخل قابلمه می ریزیم و روی گاز گرم می‌کنیم.  

۲) فقط در حد گرم شدن کافی است؛ دقت داشته باشید که شیر نباید جوش بیاید و گرنه به پنیر صبحانه تبدیل خواهد شد!

۳) زمانی که با انگشت داخل شیر را تست کردید و خوب گرم بود. سرکه را به یک باره اضافه کنید و هم بزنید. حدود دو دقیقه طول می کشد تا پنیر درست شود.

۴) بعد در یک آبکش، پارچه‌ای تمیز و نخی گذاشته و زیر آن هم ظرفی بگذارید.

۵) پنیرها را داخل آبکش بریزید و به خوبی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

۶) در ادامه آب پنیر را به قابلمه برگردانید و گاز را روشن کنید و در یک ظرف جدا هم آب و یخ آماده کنید. علت این‌کار برای کشدار شدن پنیر است. بعد پنیر را خوب با دست فشرده کنید.  

۷) زمانی که پنیر داغ شد پنیر را داخل آن بیندازید و یک دقیقه زمان بدهید.

۸) بعد آب اضافی آن را بگیرید و در آب یخ قرار دهید تا شوک ایجاد شود. دو مرتبه این عمل را تکرار کنید.  

۹) پنیر را در آب پنیر بگذارید و خوب فشرده کنید و در نایلون فریزری قرار دهید. پنیر باید به مدت سه تا چهار ساعت در فریزر باشد و بعد خارج و رنده‌اش کنید. از دو کیلو شیر حدود ۲۰۰ گرم پنیرپیتزا خواهید داشت. 

انتهای پیام/

کد خبر: 1187435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =