آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکو ماکارونی
کوکو ماکارونی یکی از انواع کوکو و غذاهای خوشمزه ای است که می توانید به چند روش آن را تهیه کنید.
-
ادویهها و خواص آنها
در دستورهای غذایی نام این ادویه ها را زیاد می بینیم و بد نیست در مورد آنها و خواصشان هم اطلاعاتی داشته باشیم.
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت ۷ غذای رژیمی
غذای آب پز کم کالری تر و زود هضم تر است و به طور کلی غذای سالم تری نسبت به سرخ کردنی ها محسوب می شود. در این مقاله انواع غذای آب پز خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
-
آموزش آشپزی/ راز درست کردن غذای سنتی یتیمچه
یتیمچه از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که بر خلاف دستور تهیه راحتش طعم خوشمزه ای را دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل
با سیب زمینی می توان انواع سالاد سیب زمینی را درست کرد ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه یکی از این سالاد های فوری و بسیار خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پنیر برشته غذای محلی گیلانیها
پنیر برشته یک غذای شمالی است که از مواد سادهای مانند پنیر، تخم مرغ و شوید تهیه میشود و زمانی کمی برای تهیه آن نیاز است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه حلیم بادمجان یک غذای اصفهانی
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه است که بیشتر در اصفهان و کاشان مورد استفاده قرار میگیرد.
-
آموزش آشپزی/ راز تغییر طعم سوپ جو با ادویهای خاص
سوپ یکی از پیش غذاهای پرطرفدار در تمامی دنیا است و طرز تهیه بسیار آسانی دارد، اما طعم خوب آن وابسته به ادویه هایی است که هنگام طبخ استفاده می کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه همبرگر خانگی
همبرگر یکی از انواع خوشمزه و بسیار محبوب ساندویچهاست که طرفداران زیادی دارد و از ترکیب گوشت چرخ کرده سرخ یا گریل شده با پیاز و ادویههای معطر تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی
سالاد بادمجان کبابی یکی از انواع سالادهای سرد است که به دلیل داشتن مرغ و بادمجان کبابی در ترکیباتش عطر و طعم دلچسبی دارد و یک وعده غذایی کامل محسوب میشود.
-
آموزش آشپزی/ راز خوشمزه تر شدن سوپ رشته فرنگی
سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپهاست که از ترکیب مرغ با سبزیجات و رشته فرنگی تهیه میشود و یک غذای بسیار لذیذ و مقوی است.
-
آموزش آشپزی| انواع غذاهایی که میتوان با سیب زمینی درست کرد
همان طور که می دانید با سیب زمینی غذاهای بسیاری می توان درست کرد که خوشمزه ترین آن سیب زمینی سرخ کرده است که به روش های متفاوتی تهیه می شود. در این مطلب شما را با غذای دیگر با سیب زمینی آشنا می کنیم.
-
آموزش آشپزی | 14 مادهای که در آشپزی و شیرینی پزی جایگزین تخم مرغ میشود
اگر می خواهید بدانید به جای تخم مرغ چه مواد غذایی را می توان جایگزین کرد گزارش را دنبال کنید.
-
آموزش آشپزی / روش تهیه ادویه کاری در خانه
بسیاری از ما بارها از ادویه کاری در آشپزی استفاده کردهایم، ولی از خواص و ترکیبات آن چیزی نمیدانیم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ جو با شیر
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سوپ جو با شیر آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه ترشِ تره لعابدار و لذیذ
گیلان غذاهای محلی زیادی دارد که ترش تره یکی از آنهاست. این غذای خوشمزه جزو غذاهای گیاهی گیلانیها محسوب میشود و پرطرفدار است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کتلت مرغ
کتلت یکی از غذاهای حاضری و محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و برای افطاری ماه رمضان یک وعده غذایی مناسب محسوب میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه تانتونی گوشت
این خوراک از غذاهای محلی شهربندری مرسین در جنوب ترکیه و در جوار دریای مدیترانه و شهر آلانیاست و آن را از گوشت گوسفند و یا مرغ تهیه و با نان مسطح و لواش به صورت لقمه و ساندویچ دراورده و یا با پیلاف یا پلو و سبزیجات سرو میکنند .
-
آموزش آشپزی/ همان راز خوشمزه شدن فلافل جنوبی ها
فلافل یک غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که بهترین نوع آن در جنوب کشور درست می شود، راز جنوبی ها برای خوشمزگی فلافل هایشان استفاده از ادویه های مخصوص است.
-
آموزش آشپزی/ روشی منحصر به فرد برای سوخاری کردن مرغ
مرغ کیویسکی یا کیوسکی ، روش تهیه منحصر به فردی برای سوخاری کردن مرغ است که در آن گوشت مرغ مزه دار شده را دور ترکیب کره و سبزی می پیچند و سپس در آرد سوخاری گردانده و سرخ می کنند.
-
آموزش آشپزی / ۸ نوع پوره رژیمی که شما را لاغر میکند
پوره سیب زمینی یک غذای مقوی و سیر کننده است که می توانید در رژیم غذایی خودتان از آن استفاده کنید.
-
آموزش آشپزی/ روشهای رفع ادویه زیاد در غذا
ادویه از مواد اصلی انواع غذاهاست. اگر به دلایلی ادویه غذا زیاد شد و غذاهای شما ترش، تند، تلخ و شور شد نگران نباشید زیرا روش هایی برای رفع ادویه غذا وجود دارد.
-
آموزش آشپزی/ ادویه قورمه سبزی برای خوشمزه تر شدن خورش
قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد. این غذای خوشمزه در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.
-
آموزش آشپزی/ دستور تهیه جوجه کباب بوقلمون
جوجه کباب بوقلمون یک غذای سالم و خوشمزه است که می توانید به راحتی در خانه به روش های مختلف آن را تهیه کنید، جوجه کباب بوقلمون را میتوانید روی آتش کباب پز ، داخل فر یا در تابه درست کنید و از آن لذت ببرید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت چرخکرده
سوفله یک واژه فرانسوی به معنای پف کردن است. سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده یک شام یا ناهار سبک و بسیار خوشمزه است. مادهای که باعث پف کردن سوفله میشود سفیده تخم مرغ است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کومپیر غذای خوشمزه ترکیهای
کومپیر، یک غذای ترکیه ای است، که باب طبع بسیاری از افراد است. در این مقاله می خواهیم شما را با کومپیر آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی / روشهایی برای خوش رنگ تر شدن آش رشته
آش رشته یکی از متداول ترین آش ها در ایران است که با مواد مختلفی مانند حبوبات، رشته، سبزیجات و... تهیه می شود.
-
آموزش آشپزی / ۹ روش پخت ماکارونی و پاستا
ماکارونی یکی غذای ایتالیایی است که در سراسر دنیا محبوبیت زیادی پیدا کرده است. دلیل محبوبیت انواع غذا با ماکارونی و پاستا این است که دست شما را برای بازی با انواع طعم ها باز می گذارد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ دال عدس
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سوپ دال عدس آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی/ فوت و فن کدبانوها برای خوشمزه شدن خورشت مرغ
خورشت مرغ یکی از غذاهای مجلسی و محبوب برای ایرانیان است، اگر این خورشت انتخاب شما برای مهمانی است میتوانید با فوت و فن هایی طعم این غذا را به یاد ماندنی کنید.