آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی / بهترین روغن برای پخت و پز چیست؟
حتما شما هم سوالاتی درمورد کدام روغن برای پخت و پز بهتر است یا اینکه آیا میتوان از روغن دنبه و حیوانی برای آشپزی استفاده کرد، در ذهن دارید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب انگشتی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کباب انگشتی آشناکنیم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی پیاز
کوکو پیاز از کوکوهای بسیار خوشمزه و فاقد گوشت است و طعمی بینظیر دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه آش اسفناج سرشار از آهن
با شروع فصل پاییز و زمستان پخت آش در خانه رونق بیشتری پیدا میکند؛ زیرا خوردن آش در هوای سرد گرمای مطبوعی به بدن منتقل میکند که دلچسب است. آش اسفناج یکی از خوشمزهترین آشهای سنتی است که به دلیل داشتن اسفناج بسیار مقوی و سرشار از آهن و پروتئین است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با ترکیب شوید
«خسته نشدی از این همه پلو خوردن؟! گاهی هم به خودت استراحت بده! ساندویچ بخور!»
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه هویج پلو با مرغ به سبک بازاری
«هویج پلو شیرین میشه دوستش ندارم!» برخلاف تصور اکثر افراد هویج پلو اصلا غذایی با طعم شیرین نیست!
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ۵ غذای مقوی با اسفناج
در فصول مختلف سال و به ویژه پاییز و زمستان، در برنامه روزانه غذایی خود بعضی از تغییرات را لحاظ میکنیم که شامل گنجاندن خوراکیهایی در رژیم غذایی ما میشود که به بهبود ایمنی و در عین حال گرم نگه داشتن ما کمک میکند، از جمله چندین سبزی که در فصل زمستان تولید میشود، که اسفناج یکی از آنهاست.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه گیجاواش تره گیلانی
گیجاواش تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه گیلانی می باشد که طرز تهیه این خورش ساده را میتوان به عنوان پیشنهاد غذا برای نهار یا شام، استفاده کرد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی فندق
ترشی فندق یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب در بسیاری از مناطق ایران است. در این مقاله به شما نحوه ی تهیه ترشی فندق را آموزش می دهیم.
-
آموزش آشپزی/ کله گنجشکی غذای سریع و خوشمزه
به خوبی میدانید که غذای سالم چقدر برای سلامتی بدن اهمیت دارد، پس هر وقت گرسنه شدید هر غذایی را نخورید. آستینها را بالا بزنید و یک غذای سنتی و مقوی و سالم که زود هم آماده میشود را با ما درست کنید. چیز زیادی هم لازم ندارید، فقط کلههای گنجشک را آماده کنید!
-
چند ترفند ناب و شگفتانگیز آشپزی
دانستن برخی فوت و فنها و ترفندهای مربوطبه آشپزی و مواد غذایی موجب میشود تا بتوانید خیلی راحتتر و با صرف زمان کمتر آشپزی کنید، در حالیکه کمتر خسته شدهاید و آشپزخانه نیز ریخت و پاش نشده است.
-
آموزش آشپزی/ معرفی ۱۰ مدل غذا با بادمجان
طرز تهیه انواع غذا با بادمجان در تمام فصول سال امکانپذیر است چون بادمجان همیشه در دسترس است.
-
معرفی یک غذای پرفیبر برای رژیمیها
خوراک لوبیاسبز و قارچ یکی از انواع خوراکهای گیاهی و سالم است که به دلیل داشتن قارچ و لوبیاسبز بسیار مقوی و سرشار از پروتئین است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه چند نوع غذای بسیار خوشمزه با طبع گرم برای فصول سرد
در این فصل غذاهای با طبع گرم بیشتر مورد استقبال قرار میگیرند. بهترین غذاهای ایرانی را به شما معرفی خواهیم کرد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه پلوی هفت رنگ
پلو هفت رنگ یکی از انواع غذاهای مجلسی و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو هفت رنگ در ادامه با ما همراه باشید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ۴ نوع صبحانه با جو دوسر پرک
اگر رژیم هستید ورزشکارید یا به تغذیه خودتان اهمیت میدهید. در ۵ دقیقه با جو دوسر میتوانید انواع صبحانه را تدارک ببینید. جو دوسر پرک میتواند یک صبحانه کامل و فوری باشد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه مینی پیتزا در ماهیتابه
مینی پیتزا تابهای یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه پیتزاست.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه یک آش ترش و خوشمزه گیلانی
آش در ایران از طرفداران بسیاری برخوردار است و آش ترش، یکی از آشهایی است که اغلب برای زنان باردار تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه سالاد انار و گل کلم
سالاد گل کلم از سالاد های خوشمزه و پاییزی و زمستانی می باشد که دارای طعمی خوشمزه و بسیار خاص است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ماست یونانی خوشمزه در خانه
ماست یونانی ، ماستی غلیظ با بافت خامه ای و درصد پروتئین بالاتر، نسبت به ماست معمولی است که طرز تهیه کامل آن را در این بخش خواهیم گفت.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید با لپه و یا بدون آن تهیه کنید که این کاملا سلیقهای میباشد.
-
آموزش آشپزی / پخت چه غذاهایی با هواپز بهتر است؟
هواپزها پخت و پز و کارتان در سرخ کردن بسیاری از انواع مختلف غذایی را راحت میکنند.
-
آموزش آشپزی / یک دستور ویژه برای مزه دار کردن مرغ
مرینت کردن مرغ یک راه مهم برای مزه دار کردن و خوش طعم شدن گوشت مرغ است که به روشهای مختلف و ترکیب مواد گوناگون انجام میشود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ی یک کوکوی خوشمزه
«از هر چی میشه انتظار قرتی بودن داشت به جز کوکو! آخه کوکو!؟»کوکو یکی از غذاهای خوشمزه، بامرام، نجیب و آسان است که میتواند در زمان کمی آماده شود و زحمت زیادی هم برای شما ندارد.
-
آموزش آشپزی / ۵ ترفند عالی برای پختن یک مرغ خوشمزه
امروزه با افزایش موارد کلسترول، اسید اوریک و کبد چرب مصرف گوشتهای سفید نظیر مرغ و ماهی توصیه میشود. مرغ یکی از مواد اصلی غذایی ایرانیهاست، غذاهایی نظیر خورش فسنجان، زرشک پلو با مرغ یا جوجه کباب، از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیهاست. البته لازمه خوشمزه شدن این غذاها طعم دار کردن مرغ هنگام طبخ است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه ۷ غذای مناسب برای دیابتیها در فصل پاییز
غذاهایی سریع و آسان برای شبهای پرمشغله هفته را میتوان با استفاده از محصولات پاییزی از کدو حلوایی گرفته تا قارچ و گل کلم درست کرد.
-
آموزش آشپزی/ دو پیازه آلو شیرازی؛ غذایی بدون گوشت
دو پیازه آلو شیرازی یکی از غذاهای آسان و سنتی ایرانی است که دستور تهیه آسانی دارد در ادامه طرز تهیه این غذا راحت را برای شما آوردهایم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش آلو مسما
«آلو مسما با رب انار خوردی؟ اگه نه نصف عمرت هدر رفته!» خورش آلو مسما یکی از معرکهترین غذاهای ایرانی است که از خطه گیلان سربرآورده و در تمام کشور طرفداران خود را دارد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه لای پلو قشقایی
لای پلو قشقایی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و سنتی ایرنی اصیل می باشد که می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه شش غذای خوشمزه با تخم مرغ
این روزها خبرهای ناگواری مبنی بر محبوبیت تخم مرغ به گوش میرسد، البته محبوبیت تخم مرغ ذاتا چیز بدی نیست، تخم مرغ همیشه محبوب بوده وهست اما این که مردم تخم مرغ را جایگزین غذاهای دیگر کنند، آن هم از شدت فقر، اتفاق ناگواریست.