آموزش آشپزی/ معرفی ۱۰ مدل غذا با بادمجان

طرز تهیه انواع غذا با بادمجان در تمام فصول سال امکان‌پذیر است چون بادمجان همیشه در دسترس است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بادمجان یکی از صیفی جاتی است که خواص دارویی فراوانی دارد و علاوه بر آن می توانید با بادمجان غذاهای متنوع و خوشمزه ای تهیه کنید که ما تلاش کردیم لیستی از بهترین انواع غذا با بادمجان را برای شما آماده کنیم همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید:

قیمت گوجه فرنگی باز هم افزایش می‌یابد؟

بادمجان شکم پر: یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توان با بادمجان تهیه کرد بادمجان شکم پر است که یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی می باشد.

شامی بادمجان: اگر به انواع شامی علاقه دارید حتما شامی بادمجان را امتحان کنید چون بسیار خوشمزه و سالم می باشد.

میرزا قاسمی: میرزا قاسمی یکی از پرطرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.

بادمجان حصیری: از بین غذاهایی که می توان با بادمجان تهیه کرد “دلمه بادمجان حصیری” یک پیشنهاد عالی و مناسب برای کسانی است که به دنبال غذای سبک برای وعده شام هستند.

گزلمه بادمجان: گزلمه بادمجان یک غذای سالم ترکی است که بسیار خوشمزه می باشد و طرز تهیه آن ساده می باشد.

خورشت بادمجان: خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قیمه دارد، با ما همراه باشید تا با دستور پخت این غذای لذیذ آشنا شوید.

خوراک بادمجان: خوراک بادمجان با پنیر غذای بسیار لذیذی است خصوصا اگر از بادمجان های شیرین و بدون تخم استفاده شود.

غذا با بادمجان: برای تهیه خوراک بادمجان کلیک کنید

کوکو بادمجان: کوکو بادمجان هم اگر خوب تهیه شود می تواند به مانند کوکو سبزی همه را عاشق خودش کند.

غذا با بادمجان: برای تهیه کوکو بادمجان کلیک کنید

خورش ترش واش: خورش ترشه واش یکی از غذاهای پرطرفدار گیلان است که در جای جای ایران هم تهیه می شود.

کال کباب: کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادمجان، آب انار ترش، سبزی، سیر و مغز گردو درست می شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1205806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =