آموزش پخت تبوله با پنیر کبابی

تبوله با پنیر کبابی یک وعده متفاوت و مقوی برای شماست که با کمی سلیقه و صبر می‌توانید در خانه تهیه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز؛ همیشه نمی‌شود یک لیست غذای تکراری داشته باشید و هرروز هفته آن را برای اعضای خانواده آماده کنید. چون دیر یا زود برنامه غذایی‌ تکراری می‌شود و دیگر آن جذابیت لازم را نخواهند داشت. پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه تبوله را یاد بگیرید و این بار این غذای اصیل لبنانی را برای ناهار یا شام آماده کنید. تبوله یک غذای کم‌کالری و سالم است.

مواد لازم:

بلغور گندم  ۱۷۵ گرم

گوجه‌فرنگی خردشده یک عدد

مغز بادام ۵۰ گرم

جعفری ۸۰ گرم

عصاره سبزی‌ها  یک عدد

سیر  یک حبه

روغن‌زیتون  یک قاشق غذاخوری

آب‌لیمو   به مقدار لازم

فلفل سیاه  به مقدار لازم

روغن   یک قاشق غذاخوری

پنیر کبابی  ۲۰۰ گرم

لیموترش تازه  دو عدد

طرز تهیه:

برای تهیه تبوله، یک ظرف متوسط مقاوم در برابر حرارت بردارید. بلغور گندم، عصاره سبزی‌ها و سیر خردشده را درون ظرف بریزید. سپس روی مواد آب جوش ریخته و درب ظرف را بسته و آن را برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

در این مرحله بلغور را درون آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس مغز بادام، گوجه‌فرنگی، جعفری، روغن‌زیتون، آب‌لیمو و کمی فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.

حالا نوبت طعم دار کردن و پختن پنیر کبابی است. یک تابه روی حرارت قرار دهید و روغن را درون آن بریزید. سپس پنیر کبابی خردشده را درون روغن قرار دهید و هر دو طرف پنیر را به مدت یک دقیقه سرخ‌کنید. پنیر کبابی را روی تبوله بگذارید و به همراه لیموترش سرو کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1104940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =