به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، کوکو ماش فاقد گوشت است و گیاه خوارانی که می توانند تخم مرغ مصرف کنند این کوکو را حتما تهیه کنند. ماش نوعی بنشن کوچک و سبز رنگ است که از خانواده عدس و نخود می باشد و به میزان قابل توجهی پروتئین و فیبر و آنتی اکسیدان دارد و می توانید با آن انواع غذاها و خورشت ها و سوپ و آش را تهیه کنید و یا مانند این غذای خوشمزه یک کوکوی ساده ماش به همراه سالاد و نان که یک شام یا نهار ساده و سبک می تواند باشد.
مواد لازم:
ماش یک پیمانه
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
تخممرغ ۲ عدد
سیبزمینی ۲ عدد
آرد سوخاری یا آرد سفید یک قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیازچه ۴ ساقه
سرکه به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا ماش را کمی خیس کنید تا بهتر پخته شود سپس بههمراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا پخته و نرم شود، سپس آبکش کنید و کمی که ولرم شد داخل غذاساز ریخته و خوب له کنید اگر غذاساز ندارید با گوشتکوب ماش را له کنید و بگذارید کنار تا کاملا سرد شود.
سیبزمینیها را داخل قابلمه قرار دهید و بگذارید تا پخته و آبپز شود، سپس پوست بگیرید و پوره کنید. سیر را نیز رنده بزنید. جعفری را بعد از شستن ساطوری کنید و در انتها پیازچهها را نیز ریز خرد کنید.
حالا داخل یککاسه ماش لهشده را به همراه سیبزمینی پوره و سیر و جعفری و پیازچه و آرد و تخممرغ و ادویهها و نمک ریخته و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست و مخلوط شوند.
حالا کمی سرکه را داخل کاسه ریخته و دستهای خود را با سرکه مرطوب کنید و از مواد کوکو بردارید و در دست به آن شکل دهید، سپس داخل تابه که از قبل روغن ریخته تا داغ شود قرار دهید تا یکطرف آن سرخ شود سپس برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخکنید سپس به همراه نان تازه میل کنید. نوش جان!
انتهای پیام/
نظر شما