آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است. شیرینی لطیفه از دو تکه نان تهیه می شود که بین این دو تکه نان با خامه پر می شود ، احتمالا به دلیل لطافت نان های این شیرینی نامش را لطیفه گذاشته اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکالنیوز، در این گزارش قصد داریم تا شما را با طرز تهیه شیرینی لطیفه آشنا کنیم. مواد لازم برای شیرینی لطیفه:

تخم مرغ     3 عدد
آرد     1 پیمانه (105 گرم)
کرم تارتار     نصف قاشق چایخوری
شکر     نصف پیمانه (75 گرم)
بکینگ پودر     نصف قاشق چایخوری
وانیل     1/4 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته     250 گرم

‎25 گرم از آرد کم کنید و به جای آن نشاسته ذرت اضافه کنید یا 1 قاشق سوپخوری

 طرز تهیه شیرینی لطیفه:

‎ابتدا سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و روی آن را کمی چرب کنید و با آرد کمی آغشته کنید و کنار بگذارید. فر را یک ربع قبل روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید، زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید، زرده را با نیمی از شکر و وانیل آنقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه مارشمالو ساده خانگی

سفیده تخم مرغ را کمی بزنید پودر تار تار را روی آن بریزید و مجدداً سفیده را بزنید (پودر تار تار در این شیرینی مهم است زیرا باعث سفتی و بهتر فرم گرفتن سفیده می شود)، زمانی که سفیده کم کم کف کرد شکر را آرام آرام اضافه کنید تا کاملا سفت شود و جای پره های همزن روی سفیده بماند.

سپس سفیده را به مایه زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید، آرد را که قبلا با بکینگ پودر مخلوط کرده بودید روی مایه سفیده الک کنید و کم کم با حرکت دورانی تمام مواد را با هم ترکیب کنید، سپس مایه را داخل قیفی که ماسوره ی آن ساده است بریزید و با فاصله درون سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.

این نان ها بعد پخت بزرگتر می شوند پس سایز آنها را کوچکتر بگیرید قبل از گذاشتن نان ها درون فر روی آنها پودر قند بپاشید و بعد از پخته شدن و خنک شدن نان ها خامه شیرین شده آماده را فرم دهید روی نان ها قبل از ریختن خامه چند قطره بهار نارنج بریزید (زیاد نزنید چون نان ها خیلی خیس می شود این کار باعث عطر خوب نان ها می شود) و با کمک قیف خامه بریزید و نان بعدی را روی آن قرار دهید.

 نکاتی برای تهیه شیرینی لطیفه:

• می توان داخل خامه فرم گرفته در حین زدن 1 قاشق شیر پرچرب بریزید تا خامه شما سبک شود.

• این نان را به صورت گرد گرد کوچک به وسیله قیف بریزید به این صورت که قیف را طوری در دست بگیرید که از مایه فقط در قسمت مرکز بریزید به هیچ وجه مایه داخل قیف را به حالت چرخشی نریزید.

• این نان را می توان به صورت باریک اندازه یک بند انگشت هم درست کرد و برای مصرف تیرامیسو استفاده کرد. برای تزیین می توان از پودر پسته و یا ترافل های رنگی استفاده کرد.

• دقت کنید دمای فر نباید زیاد باشد زیرا باعث سوختن و نپختن شیرینی می شود. دمای فرها متفاوت است. خودتان مراقب باشید که شیرینی تان نسوزد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1112111

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =