آموزش شیرینی پزی/ حلوا با چه آردی خوشمزه‌تر است؟

حلوا یک دسر و شیرینی معروف ایرانی است که به عنوان نذری نیز پخش می شود، اما انتخاب آرد مناسب حلوا بسیار مهم است زیرا نرمی حلوا وابسته به انتخاب آرد خوب است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حلوا، یک دسر و شیرینی مشهور و قدیمی ایرانی است که از ترکیب آرد، هل، گلاب، زعفران و شکر تهیه می شود و از آن معمولا در مراسم ختم برای پذیرایی و همچنین به‌عنوان خیرات در ماه رمضان و ماه محرم و صفر استفاده می شود. حلوا انواع زیادی دارد و در شهرهای ایران با طرز تهیه مختلفی درست می‌شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه حلوای فوری در ۱۵ دقیقه

بهترین آرد برای تهیه حلوا

برای تهیه حلوا می توان از آرد گندم، آرد سفید، آرد برنج، آرد نخودچی، آرد جوانه گندم یا انواع دیگر استفاده نمود اما بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوا آرد سنگک، آردهای غنی شده و آرد سبوس‌دار می‌باشد و در صورت استفاده از این آردها، حلوای مغذی‌تر و خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.

آرد نانوایی گلوتن بالایی دارد اما آرد سبوس‌دار یا آرد سنگک گلوتن پایینی دارد و حلوای لطیف‌تری به شما می‌دهد و حلوای شما سفت و کش‌دار نمی شود.

در زمان تفت دادن آرد، شعله را کم کنید تا آرد نسوزد.

آرد را قبل از استفاده الک کنید، برخی افراد نیز برای تهیه حلوای یکدست و لطیف آرد تفت داده شده را الک می‌کنند و سپس با روغن مخلوط می‌کنند.

روغنی که به آرد اضافه می‌شود را از قبل گرم کنید تا با آرد تفت داده شده، هم دما باشد.

روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوک شدن آن کمک می‌کند.

کد خبر: 1221819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =