نظر باهنر درباره احتمال تغییرات در مجمع تشخیص مصلحت

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نکاتی را درباره احتمال تغییرات در مجمع مطرح کرد.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، محمدرضا باهنر به بیان نکاتی درباره تغییرات اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، احتمال حذف احمدی نژاد از مجمع و دیدار با اصلاح طلبان پرداخته است که پاسخ به این سوالات را در زیر می خوانید:

دور جدید انتخاب اعضای مجمع نزدیک است چقدر امکان تغییرات وجود دارد؟ به نظر شما آیا آقای آملی برای ریاست ابقا خواهند شد؟

من در تغییرشان هیچ نکته ای نشنیدم اما در عالم عمل هر اتفاقی ممکن است بیفتد، تحلیل من این است که مجددا ریاست مجمع به آقای آملی سپرده خواهد شد و ایشان به عنوان رئیس مجمع و آقای ذوالقدر هم به عنوان دبیر می مانند. البته ممکن است یک تغییرات نه خیلی زیاد در اعضای مجمع اتفاق بیفتد و این تغییرات طبیعی است. مجمع تشخیص نیازمند آدمهای قدرتمند مجرب است وما در مجمع تشخیص سه چهار دیپلمات قدرتمند می خواهیم سه چهار اقتصاد دان و صاحب مکتب نیاز داریم، خلا وجود چند آدم فرهنگی قدرتمند مجرب احساس میشود، اینها اگر به مجمع تشخیص تزریق شوند خوب است.

 این احتمال را می دهید که برای این دور آقای احمدی نژاد مجددا عضو مجمع تشخیص باشد؟

 احمدی نژاد حرفهایی که می زند خیلی مطابق با روال عادی سیاسیون کشور نیست. یک زمانی یک خبرنگار از من پرسید که آقای احمدی نژاداین حرفها راکه می زند هنجارشکنی است این نظام نمی خواهد با او برخورد کند؟ پاسخ این است که بعضی وقتها بعضی از این آقایان دنبال این هستند که جنجال جدید اتفاق بیفتد واصلا دنبال این هستند که بیا من را بگیر و ببر، نظام اسلامی مدبرتر و شجاع تر از این است که بخواهد در بازی یک آدم قرار بگیرد. خداوند متعالی بگرداند درجات حضرت امام (ره) را یادم هست مجلس دوم یکی از اعاظم که مرحوم هم شدند، آن زمان حرف پشت سرش بسیار بود و شورای نگهبان هم صلاحیت او را رد کرد،  پیام از طرف حاج سید احمد آقا رسید که صلاحیت فلانی را تایید کنید، این پیام به آقایان شورای نگهبان در آن زمان برخورد و گفتند که چرا ما صلاحیت ایشان را تایید کنیم وقتی که می دانیم ایشان صلاحیت ندارند جمله ای که حضرت آقا فرمودند مضمونش این بود که ایشان در مجلس باشد ضررش کمتر است تا بیرون مجلس و اینگونه اتفاقات هم می افتد .

با توجه به بحث تخصص گرایی  در مجمع تشخیص یعنی احتمال  نمیدهید ایشان حذف شود؟

 ببینید بعضی وقتها بودن من در مجلس  یا مجمع و یا نبودن من در مجلس یک مصلحت کلی تری در آن وجود دارد که ممکن است این را ساده نتوانیم تحلیل کنیم. اگر فردا اسم 40 نفر را در مجمع تشخیص اعلام کردند و اسم من را خط زدند، این طبیعی است و طلبی نداریم و تشکر داریم که همین سه دوره و چهار دوره بنده را لایق دانستند و اگر فردا اسم فلانی را خط زدند این تحلیل نشود که این آدم بدی بود خط خورد. می خواهم بگویم که آمدن در مجمع و نیامدن در مجمع را ساده تحلیل نکنیم ممکن است یک زمانی مصلحت های بزرگتری وجود داشته باشد.

شما بعد از ماجراهای آقایان میردامادی جلسه ای با اصلاح طلبان داشته اید؟

خیر.در جلساتی که داریم از اصلاح طلبان معروف فقط جناب آقای دکتر عارف و آقای صدر حضور دارند.

آیا با آقای خاتمی دیدار داشته اید؟

خیر با ایشان دیداری نداشته ام، اخیرا بحثی راجع به بنده مطرح شد، خبر دروغ نبود ولی به گونه ای نوشته بود که انگار من با آقای خاتمی جلسه داشتم.بعد از آنکه دوره ریاست آقای دکتر روحانی تمام شد، یک ماه بعد من تماس گرفتم و رفتم خدمت ایشان و دو نفره صحبت کردیم و گپ زدیم. نظرم این بود که مسئولینی که کارشان تمام می شود اینها کنار نکشند و منزوی نشوند.  ما از دوره چهارم و پنجم مجلس یک جلسه ماهیانه داریم  که اعضای هیات رئیسه مجلس چهارم و پنجم  و مابقی آقایان همه شرکت می کنند.  آقای نخعی، ناطق نوری، اکرمی و یحیوی و شهرزاد حضور دارند. ما این جلسه را با آقای ناطق ماهیانه و دو ماه یکبار داریم . همینطور  جهانگیری را گاه گاه می بینم، اما در یک جلسه نمی نشینیم که آقای جهانگیری باشد و آقای ناطق و خاتمی و دیگران باشند اینگونه جلسه ای وجود نداشته است.

من با کسی قهر سیاسی نیستیم . در جلسات گفتگوی ملی، بحث ما این است که دو سه رقیب سیاسی در کشور وجود دارد حالا یکنفر اسمش اصلاح طلب است، دیگری اصولگرا ولی یک موقع که بحث فتنه گر است و بحث هنجارشکن ها هستند این حسابش جدا است. من تعداد زیادی از اصلاح طلبان را می شناسم که نظام را قبول دارند وچارچوب نظام اسلامی را قبول دارند و به مقام معظم رهبری احترام میگذارند اما رویه های من را نمی پسندند و به قول معروف اگر ما در دسته اصولگرایان هستیم آنها در دسته های دیگر هستند اینکه یک نفر باهنر را قبول نداشته باشد و یا حزب موتلفه یا جامعه اسلامی مهندسین را قبول نداشته باشد یا شورای ائتلاف یا شورای وحدت را نپذیرد معتقدم نباید به این دلیل از صحنه سیاسی حذف شود.  رقابت های سیاسی باید باعث شادابی شود.

منبع: برنا

کد خبر: 1144937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 2
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • حبیب اله منصوری IR ۲۲:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
      0 1
      درود بر استاد باهنر حرف مجمع تشخیص مصلحت حرف نظام است و مگر تا کنون متخصص نداشتین که الان دارید متخصص و به قول معروف چابک سازی صورت می‌گیرد اگر بود تا حالا ورود کرده بودید واوضاع نابسامان را با مشاوره و یا راه کار برای مردم قابل تحمل تر می کردید حضرت آقا اگر مثلا دوره آقای روحانی احترام به رای مردم می‌گذاشتم ولی شما ها که میتوانستید مثلا برجام را و مسائل اقتصادی را یا اختلاس های جور واجور را بهتر رصد می‌کردید که به قول بعضی ها 8 سال این همه کشور به نابودی نرود پس کجا باید شما به درد ملت برسید یا بهتر بگویم آنجا جمع شده اید که منزوی نشوید ویا افت شأن براتون پیش نیاد... نمی دونم اگر مثلأ کنگره آمریکا به این حد سیاست های کشورشون را دنبال می‌کنند و نمی‌ذارن تا کشورشون به انحراف برود در ایران می گذارند تا خوب اتفاقات بد بیفتد بعد از نابودی تازه نقطه سر خط پس اگر تجربه افراد بزرگی چون شماها به درد مردم مرهم نباشد چه نیازی به این ارگان عریض و طویل
    • حبیب اله منصوری IR ۲۲:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
      0 1
      در ضمن متوجه نمی شوند ملت جناب آملی لاریجانی که خود عصاره‌ی قضایی کشورند و از کوچه پس کوچه های فساد در کشور مطلع هستن دیگر در جایگاه مصلحت نباید فساد ورانت در کشور باشد اصلا توجیح پذیر نیست که بعد از 43 سال هنوز فساد و رانت های جور وا جور نقل محافل و فضاهای مجازی و حقیقی باشد