ظروفی که احتمال سرطان کبد را ۴ برابر افزایش می‌دهد

یک مطالعه هشدار می دهد که مواد شیمیایی مصنوعی رایج در بسته بندی مواد غذایی و برخی ظروف آشپزخانه ممکن است خطر ابتلا به سرطان را چهار برابر کند.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از دیلی‌میل، مطالعه نشان می‌دهد که مواد شیمیایی موجود در محصولات پخت و پز محبوب از جمله تابه‌های نچسب خطر ابتلا به سرطان کبد را چهار برابر می‌کند.

محققان  کالیفرنیای جنوبی (USC) دریافتند، افرادی که بیشتر در معرض  این مواد شیمیایی  قرار دارند تا ۴.۵ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

داده‌های مربوط به مواد شیمیایی همیشه نسبتاً جدید است و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد این مواد خطرناک‌تر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، هستند.

در اوایل امسال، سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا  سطح مناسب قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای همیشه (پر فلوئوروآلکیل و پلی فلوئوروآلکیل (PFAS)) را بیش از ۹۹ درصد کاهش داد. 

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هشدار می دهد که این مواد شیمیایی در همه جا وجود دارد - از ظروف نچسب، آب لوله کشی گرفته تا غذاهای دریایی، لباس‌های ضد آب، محصولات پاک کننده و حتی شامپو.

انتهای پیام/

کد خبر: 1150429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 3 =