به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، طرز تهیه رول پنیری را میدانید؟ این پیش غذای هیجانانگیز میتواند قلبهای بسیاری را تسخیر کند. در واقع رول پنیری میتواند نقش فلفل ضربالمثل “فلفل نبین چه ریزه، بشکن ببین چه تیزه” را داشته باشد. همانقدر ساده و ریز اما خوشمره و هیجانانگیز. اصلا این روزهای بلند جان میدهند برای پیشغذاهای جذاب و خوشمزه. فکرش را بکنید یک بعد از ظهر که حسابی گرسنهتان شده باشد، سری به مواد غذایی یخچال بزنید و با کمی آشپزی دلی از عزا در آورید.
آموزش آشپزی / با انواع چیدمان مجلسی فینگرفود آشنا شوید
این پیشغذای ساده و سبک حتی میتواند به عنوان صبحانه در وعده غذایی اصلی شما قرار بگیرد. حالا که این همه از حسن و کمال رول پنیری گفتیم، احتمالا بذاق دهانتان را تحریک کردهایم. پس بهتر است هر چه سریعتر طرز تهیه رول پنیری را برای شما بگوییم.
مواد اولیه برای طرز تهیه رول پنیری
مواد اولیه این پیشغذا به راحتی در دسترسند. به خاطر داشته باشید که دست شما در انتخاب و تغییر دادن مواد اولیه کاملا باز است. پس با توجه به سلیقه خودتان مواد اولیه را تغییر دهید.
نان تست تازه: ۱۰ عدد
ژامبون مرغ: ۱۰ ورق
پنیر ورقهای چدار : ۵ ورق
آمادهسازی رول پنیری
در مرحله بعدی از طرز تهیه رول پنیری باید سراغ نانها بروید. برای شروع ۴ گوشه نان تست را جدا کنید و آن را کمی با کمک وردنه باز کنید. حالا ژامبون مرغ را به صورت چهار گوش ببرید. اندازه ژامبون باید از نان کمی کوچکتر باشد. در مرحله سوم نوبت اضافه کردن، پنیر ورقهای چدار است. یک لایه پنیر را طبقه نان و ژامبون اضافه کنید و به آرامی مواد را رول کنید. در آخرین مرحله از طرز تهیه رول پنیری، نوبت سرخ کردن آن است. در تابهای کمی روغن سرخ کرده بریزید و به آرامی رولها را سرخ کنید.
برای گرفتن روغن رولتها میتوانید آنها را روی یک دستمال پهن کنید. حالا رولها را روی یک دیس بچینید و میل کنید. اگر دوست دارید این پیشغذا را با سس میل کنید، پیشنهاد ما به شما نوع خانگی آن است.
طرز تهیه سس رول پنیری
ما دو انتخاب برای تهیه سس پیش روی شما میگذاریم. اگر جزء آن دسته افرادی هستید که پنیر به جانتان بسته است، از سس دیپ پنیر استفاده کنید. برای آمادهسازی این سس نیازی به زمان و مواد اولیه خاصی ندارید، کافیست پنیر دیپ را داخل ظرفی ریخته و به آرامی روی حرارت قرار دهید. اگر دوست دارید، سس دیپ شما رقیق باشد، از شیر کمک بگیرید. به این ترتیب میتوانید رولهای پنیر را آغشته به دیپ کنید و با هر گاز آن مزههای زندگیتان را تغییر دهید.
اگر دوست دارید سس گوجه فرنگی داشته باشید باید کمی زمان و انرژی صرف کنید. گوجه فرنگی پوره شده را تفت دهید تا آب آن خشک شود. حالا کمی پودر سیر، فلفل، و نمک را به آن آغشته کنید و دوباره تفت دهید. در این مرحله میتوانید کمی سرکه بالزامیک اضافه کنید. سس گوجه فرنگی شما به همین سادگی قابل تهیه است.
نظر شما