سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد زاهدان معارفه شد

جلسه معارفه سرپرست جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور حجت‌الاسلام شریفانی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسه معارفه سرپرست جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالواحد بامری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان و دکتر مسعود اکبری‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در واحد زاهدان برگزار شد.

زنده‌یاد حجت‌الاسلام والمسلمین رضا موحد مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در سانحه تصادف ندای حق را لبیک گفت این مراسم با یاد و خاطره و ارائه گزارش عملکرد دوره وی و معارفه حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله میری به عنوان مسئول جدید این نهاد انجام پذیرفت.

در این جلسه حجت‌الاسلام شریفانی با بیان اینکه بهترین هدیه‌ای که خداوند توسط انبیا برای ما فرستاده دین است، گفت: هیچ نعمتی ارزشمندتر از دین نیست، دین و عقل و حیا، سه پیشنهاد خداوند متعال به حضرت آدم(ع) برای سعادتمندی بود، در روایات آمده است اگر تعارضی بین جان فرد و ثروت او پیش آمد باید ثروتش را خرج کند تا جان را نجات دهد اما اگر تعارضی بین دین فرد و جان فرد به وجود آمد واجب است جان را بدهیم و دین‌مان را حفظ کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: دین اگر باشد همه چیز هست در غیر این صورت انسان در سردرگمی و گمراهی سیر می‌کند. در قرآن چهار بار تاکید شده است که تمام وجود و ثروت خود را خرج دین کنید، دین در فطرت انسان‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه با فطرت و سرشت جوانان سر و کار داریم، اظهار کرد: دین یک عادت نیست بلکه امری است فطری که در سرشت انسان‌ها نهادینه شده است و از کارکردهای مختلف در زندگی فردی و اجتماعی برخوردار است. فلسفه تاسیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، پرداختن به امور دینی و حضور کارشناسان دینی برای تبیین درست دین و شکوفایی فطرت جوانان پاک‌فطرت است.

اکبری‌زاده در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از شرایط و موفقیت دانشگاه در دوره پساکرونا، گفت: مقام معظم رهبری همواره به مدیریت مدیران انقلابی و پای کار تاکید داشته و دارند و راه عبور از بحران‌های داخلی و بین‌المللی را همین بینش مدیریت ایرانی اسلامی می‌دانند، تبیین این بینش ارزنده در تراز انقلاب اسلامی، جهاد است و می‌تواند مشکلات جامعه را حل کند. یعنی این اندیشه و نگاه کاملا استراتژیک و راهبردی است و برای آینده ایران اسلامی قطعا مفید است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به خدمات زنده یاد حجت‌الاسلام موحد، اظهار کرد: مرحوم موحد از شاخصه‌های مدیریتی بالایی برخوردار بود، حسن خلق، شکیبایی، ارتباط موثر با دانشجویان، کارکنان و استادان، مشارکت و مدیریت در امور خیریه، دغدغه دیدار از خانواده‌های شهدا، جانبازان و رزمندگان، ارائه نقطه‌نظرات خلاقانه به همراه پایبندی به اعتقادات دینی از جمله ویژگی‌های وی بود.
وی افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مکانی قابل اعتماد و محرم برای بازگویی مشکلات است و در حقیقت بازوی اجرایی پرقوتی است که هم نظام‌مند و هم در مسیر نظام است و این دو شاخصه باعث می‌شود تا روسای واحدها برای تصمیم‌گیری در امور فرهنگی با اعتماد به نفس بیشتری گام بردارند.
دکتر اکبری‌زاده حضور حجت‌الاسلام میری را در جایگاه جدید برای استان سیستان و بلوچستان غنیمت و مایه خیر و برکت دانست و بیان داشت: از خداوند منان همنشینی با ائمه اطهار را برای زنده‌یاد موحد آرزو دارم.

در این جلسه حجت‌الاسلام بامری با اشاره به سابقه و عملکرد حجت‌الاسلام میری، گفت: حجت‌الاسلام میری در حوزه‌های مختلف مدیریتی فردی موفق و خود ساخته‌اند. حضور موثر وی در مجموعه دفتر نهاد رهبری دانشگاه فرهنگیان، دفتر نهاد رهبری دانشگاه زابل و ریاست دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام‌نور استان سیستان و بلوچستان تنها گوشه‌ای از فعالیت‌هایی است که با تعهد کامل در دانشگاه‌ها برعهده داشته‌اند و نشان از پتانسیل، ذوق، سلیقه و ابتکار عمل بسیار بالای حجت‌الاسلام میری است.

همچنین حجت‌الاسلام شریفانی در سفر خود به استان سیستان و بلوچستان در جلسه‌ای دیگر در جمع استادان این استان، با اشاره به زندگی پیامبر اکرم(ص) به عنوان یک الگوی موفق، اظهار داشت: وجود برنامه و روش صحیح اجرای آن دو عنصر مهم موفقیت در زندگی انسان‌ها است. تلاوت و تعلیم و تزکیه با محوریت قرآن و کشف استعدادهای نهفته و پرورش حکمت در دانشگاه از برنامه‌هایی است که پیامبر(ص) در دوران بعثت به آن اهتمام ورزیدند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: محبت و ملایمت در گفتار و کردار، مشورت، عفو و گذشت، صداقت و روابط‌عمومی بالا، عزم و اراده قوی، داشتن روحیه مجاهدانه و در نهایت توکل بر خدا از مهم‌ترین عناصر موفقیت در زندگی پیامبر(ص) است. باید روش‌های مذکور را در دوران طلایی استادی در دانشگاه به کار گرفت.
وی همچنین در سفر خود به استان سیستان و بلوچستان در یک جلسه دو ساعته با حضور روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی این استان، ضمن شنیدن سخنان و مشکلات این روسا، خاطرنشان کرد: عزم و اراده قوی به عنوان یک عنصر موثر در رفع مشکلات و اخلاق‌مداری در حوزه مدیریت، راز محبوبیت مدیران و به طور طبیعی عاملی راهگشا در حل مشکلات است.
انتهای پیام /
کد خبر: 1173483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =