کنکور و آزمون| مهلت ثبت نام کنکور تمدید شد

مهلت ثبت‌نام برای شرکت در نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۲ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور که قرار بود فردا ۲۱ فروردین پایان یابد تا پنج‌شنبه ۲۴ فروردین ماه تمدید شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ (نوبت دوم) برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌نور و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی که از سه شنبه ۱۵ فروردین ماه منحصرا از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شده است.

کنکور و آزمون| ثبت‌نام آزمون زبان وزارت علوم از ۱۹ فروردین آغاز می‌شود

حسن مروتی با اشاره به اینکه تا کنون بیش از ۴۴۰ هزار داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ ثبت نام کرده اند، گفت: به‌منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از متقاضیانی که تا امروز یکشنبه ۲۰ فروردین ماه موفق به ثبت نام در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ نشده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده که بتوانند تا روز پنجشنبه ۲۴ فروردین ماه نسبت به نام نویسی اقدام نمایند.

معاون امور آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: داوطلبان لازم است در ابتدا با مراجعه به پنجره واحد خدمات الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir نسبت به مشاهده، تایید هویت و دریافت کد ۱۹ رقمی از سامانه اقدام نموده و سپس با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور اقدام نمایند.

دکتر مروتی در خاتمه یادآور شد: داوطلبانی که قبلاً ثبت نام خود را تکمیل کرده‌اند در صورت تمایل می توانند تا تاریخ فوق نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام نمایند.

داوطلبانی که در نوبت اول کنکور ۱۴۰۲ شرکت کردند، اوایل اسفندماه سال جاری نمره خام آزمون خود را دریافت کرده و پس از اعلام نتایج سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در خرداد ماه، نمره کل داوطلب اعلام می‌شود.

 در کنکور ۱۴۰۲ نقش و تاثیر مستقیم کنکور در پذیرش دانشجویان کاهش یافته و سوابق تحصیلی دانش‌آموزان به معیاری برای قبولی دانشجویان در مراکز آموزش عالی تبدیل شده است. بر این اساس، سهم آموزش و پرورش به لحاظ سابقه تحصیلی ۴۰ درصد و سهم کنکور سراسری ۶۰ درصد خواهد بود.

 مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به نحوه محاسبه سابقه تحصیلی و نمره کنکور محدود نمی‌شود بلکه درباره دفعات برگزاری کنکور هم تصمیم‌گیری کرده است. بنابر این مصوبه، کنکور دو بار در سال برگزار می‌شود و نتایج آن تا دو سال اعتبار دارد.

افرادی که فاقد سابقه تحصیلی هستند باید در آزمون‌های ترمیمی شرکت کنند و اگر در این آزمون‌ها شرکت نکنند، نمره سابقه تحصیلی آنها صفر لحاظ می‌شود. همچنین اگر داوطلبان در امتحانات خرداد ماه مدارس پذیرفته نشوند و در شهریور ماه قبول شوند، بازهم نمره خرداد ماه ملاک قبولی در آزمون سراسری است. 

از آنجایی که سابقه تحصیلی دانش‌آموزان به یک ملاک برای ورود به دانشگاه‌ها تبدیل شده است، داوطلبان کنکور سراسری فقط به پرسش‌های دروس تخصصی پاسخ می‌دهند و دروس عمومی تنها در سوابق تحصیلی ارزیابی می‌شود. 

انتهای پیام/

کد خبر: 1176964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =