آموزش آشپزی / طرز تهیه زرشک پلو با گوشت مجلسی

زرشک پلو با گوشت گوسفندی و مرغ یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از مناسبت های خاص و جشن ها سرو می شود. این غذا ترکیبی خوشمزه از برنج، زرشک، و گوشت است که طعم و عطر بی نظیری دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زرشک پلو با گوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی نیز شناخته می‌شود. این غذا از ترکیب برنج، زرشک، گوشت و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه هویج پلو با مرغ به سبک بازاری

زرشک پلو با گوشت را می‌توان با انواع گوشت مانند گوشت گوسفندی، گوشت مرغ و گوشت بوقلمون تهیه کرد. در این مقاله طرز تهیه زرشک پلو با گوشت را به طور کامل و جامع آموزش خواهیم داد.

مواد لازم زرشک پلو با گوشت :

برنج ۴ پیمانه
گوشت گوسفندی یا مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زرشک ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱/۲ پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

برای تهیه گوشت :

گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.

در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.

۲ لیوان آب به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد. در زمان پایان پخت گوشت برنج را آماده کنید.

برای تهیه برنج :

برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید.

بعد از خیساندن، آب برنج را خالی کنید.

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

برنج را به همراه نمک، به آب در حال جوش اضافه کنید و صبر کنید تا برنج نیم پز شود.

برنج نیم پز شده را آبکش کنید. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را روی آن قرار بدهید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.

برای تهیه زرشک :

زرشک را پاک کنید و بشویید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

زرشک را در روغن تفت دهید تا نرم شود. و شعله را خاموش کنید.

برای سرو زرشک پلو با گوشت :

داخل تابه ای یک عدد پیاز نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. زمانی که سبک شد، گوشت را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. برنج را به آن اضافه کنید و زعفران و زرشک و شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. زیر شعله را خاموش کنید و آن را داخل ظرف سرو بکشید. اگر زعفران را قبل از اضافه کردن برنج به گوشت اضافه کنید. گوشت شما رنگ می گیرد و برنج شما رنگ نمی گیرد.

برای سرو می توانید برنج و زرشک و زعفران را داخل ظرف بکشید و کنار آن گوشت قرار بدهید.

نکاتی برای تهیه زرشک پلو با گوشت :

• برای اینکه برنج خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از برنج ایرانی استفاده کنید.

• برای اینکه زرشک پلو شما خوشرنگ تر شود، می توانید از زعفران دم کرده بیشتری استفاده کنید.

• اگر از گوشت گوسفندی استفاده می‌کنید، بهتر است از گوشت گردن یا گوشت ماهیچه استفاده کنید.

• برای اینکه گوشت خوشمزه‌تر شود، می‌توانید آن را با مقداری دارچین و زنجبیل تفت دهید.

• برای اینکه گوشت شما نرم تر شود، می توانید آن را در زودپز بپزید.

• برای پخت زرشک پلو می توانید از کره به جای روغن استفاده کنید.

• برای خوشمزه تر شدن زرشک پلو، می توانید از گوشت گوسفند یا گوساله با استخوان استفاده کنید.

تزیین زرشک پلو با گوشت :

زرشک پلو با گوشت را می‌توانید به روش‌های مختلفی تزیین کنید. در اینجا چند روش ساده برای تزیین زرشک پلو با گوشت را به شما آموزش می‌دهیم:

• می‌توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.

• می‌توانید از گلبرگ‌های گل محمدی برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.

• می‌توانید از برگ‌های سبزیجات مانند جعفری و گشنیز برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید.

انواع زرشک پلو با گوشت :
زرشک پلو با گوشت چرخ کرده: این نوع زرشک پلو با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و زمان پخت کمتری نسبت به سایر انواع زرشک پلو دارد.

زرشک پلو با گوشت ماهیچه: این نوع زرشک پلو با گوشت ماهیچه گوسفندی یا گوساله تهیه می شود و طعم و عطر بی نظیری دارد.

زرشک پلو با گوشت گردن: این نوع زرشک پلو با گوشت گردن گوسفندی تهیه می شود و طعم و عطر لذیذی دارد.

زرشک پلو با گوشت بره: این نوع زرشک پلو با گوشت بره تهیه می شود و طعم و عطر خاص و منحصر به فردی دارد.

سخن پایانی :
زرشک پلو با گوشت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌ها و مجالس سرو می‌شود. این غذا از برنج، گوشت، زرشک و خلال پسته تهیه می‌شود و با زعفران و ادویه‌های مختلف طعم‌دار می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1210140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =